Dominik Kotarski (PAOK Thessaloniki) gaat in het boekje en moet nu uitkijken voor een tweede gele kaart.
De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
De uitploeg krijgt een doeltrap in Thessaloniki.
90+3'
Een doelpoging van Alvaro Zamora (Aris Thessaloniki) mist scherpte.
90'
Mbwana Samatta raakt geblesseerd bij PAOK Thessaloniki en de wedstrijd ligt even stil voor een behandeling.
89'
Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Kleanthis Vikelides.
88'
Scheidsrechter Orel Grinfeld toont Manu Garcia (Aris Thessaloniki) de gele kaart.
88'
Inworp voor Aris Thessaloniki in de buurt van het vijandige doel in Kleanthis Vikelides.
88'
In Thessaloniki krijgt Aris Thessaloniki op de eigen helft een vrije trap te nemen.
87'
Trainer Apostolos Mantzios gebruikt zijn vijfde wissel. Jean Jules Sepp Mvondo wordt door Karim Ansarifard vervangen bij de thuisploeg.
87'
Aris Thessaloniki heeft Martin Montoya gewisseld. Franco Ferrari neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Apostolos Mantzios.
87'
De derde wissel van Aris Thessaloniki. Giannis Fetfatzidis komt erin voor Shapi Suleymanov in Kleanthis Vikelides.
86'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor PAOK Thessaloniki in Thessaloniki.
85'
Inworp op de eigen helft voor Aris Thessaloniki.
85'
Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Thessaloniki.
84'
De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
84'
Inworp voor PAOK Thessaloniki op de helft van Aris Thessaloniki.
83'
Scheidsrechter Orel Grinfeld geeft PAOK Thessaloniki een vrije trap op de eigen helft.
83'
Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Kleanthis Vikelides.
82'
81'
80'
PAOK Thessaloniki heeft Ioannis Konstantelias gewisseld. Ivan Nasberg neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Razvan Lucescu.
79'
Scheidsrechter Orel Grinfeld kent een vrije trap toe aan Aris Thessaloniki, te nemen op de helft van PAOK Thessaloniki.
78'
Speler van het veld gestuurd in Kleanthis Vikelides: Giannis Michailidis krijgt een tweede keer geel. PAOK Thessaloniki moet verder met een man minder.
77'
Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Kleanthis Vikelides.
77'
Ioannis Konstantelias gaat in het boekje van de scheidsrechter.
77'
Inworp voor PAOK Thessaloniki ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Thessaloniki.
76'
Inworp PAOK Thessaloniki. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
75'
Inworp voor PAOK Thessaloniki in Kleanthis Vikelides op de eigen helft.
75'
Scheidsrechter Orel Grinfeld kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
74'
Aris Thessaloniki schiet tussen de palen, maar Alvaro Zamora ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt in Thessaloniki.
73'
Scheidsrechter Orel Grinfeld fluit voor buitenspel van Aris Thessaloniki.
72'
Trainer Apostolos Mantzios (Aris Thessaloniki) gebruikt zijn tweede wissel en vervangt Kike Saverio door Alvaro Zamora.
71'
Scheidsrechter Orel Grinfeld geeft PAOK Thessaloniki een doeltrap.
71'
Fabiano mist het doel en scoort niet voor Aris Thessaloniki in Kleanthis Vikelides.
70'
Vrije trap voor Aris Thessaloniki op de helft van PAOK Thessaloniki.
70'
Scheidsrechter Orel Grinfeld geeft een gele kaart aan Tomasz Kedziora (PAOK Thessaloniki).