Over en uit. De scheidsrechter vindt het genoeg voor vandaag.
90+9'
Balbezit: Le Havre: 44%, Marseille: 56%.
90+9'
De scheidsrechter geeft een vrije trap, omdat Chancel Mbemba van Marseille Christopher Operi liet struikelen
90+8'
Le Havre heeft het balbezit.
90+7'
PEN
G O O O A A A L - Mohamed Bayo van Le Havre benut de strafschop met rechts! Pau López dook de verkeerde kant op.
90+5'
90+5'
PENALTY - Iliman Ndiaye van Marseille incasseert een strafschop voor gevaarlijk spel tegen Oualid El Hajjam.
90+5'
Sofiane Sidi Ali van Marseille onderschept een voorzet die onderweg was naar het strafschopgebied.
90+5'
Er doet zich een kans voor voor Oualid El Hajjam van Le Havre, maar zijn kopbal gaat naast
90+5'
Christopher Operi van Le Havre neemt een hoekschop van rechts.
90+5'
90+5'
Marseille geeft een ingooi in de eigen speelhelft.
90+4'
Oussama Targhalline zet een tackle in en wint het balbezit terug voor zijn team.
90+4'
Marseille probeert een kans te creëeren.
90+3'
GEEN GOAL! - Na het herbekijken van de situatie kondigt de scheidsrechter aan dat het doelpunt van Le Havre wordt ingetrokken vanwege buitenspel.
90+1'
Emmanuel Sabbi van Le Havre staat in buitenspelpositie.
90+1'
VAR - DOELPUNT! - De scheidsrechter heeft het spel gestopt. VAR-controle gaande, een mogelijke goal voor Le Havre.
90+1'
G O O O O A A A L! Le Havre scoort! Emmanuel Sabbi staat op het scorebord.
90+1'
De vierde official geeft aan dat er 5 minuten bij worden geteld.
90'
Oualid El Hajjam van Le Havre ziet zijn poging op de paal terechtkomen, nadat de keeper 'm pareerde.
90'
Leonardo Balerdi van Marseille onderschept een voorzet die onderweg was naar het strafschopgebied.
90'
Le Havre geeft een ingooi in de eigen speelhelft.
90'
Sofiane Sidi Ali gaat voor een doelpunt, maar de bal valt er net niet in.
90'
Balbezit: Le Havre: 43%, Marseille: 57%.
90'
89'
Luis Henrique verlaat het veld om door Jean Onana vervangen te worden bij een tactische wissel.
89'
Le Havre probeert een kans te creëeren.
89'
Arouna Sangante haalt de druk van de ketel met een onderschepping.
88'
Quentin Merlin van Marseille onderschept een voorzet die onderweg was naar het strafschopgebied.
87'
Een doeltrap voor Marseille.
87'
Mohamed Bayo van Le Havre schiet naast het doel
87'
Jordan Veretout van Marseille onderschept een voorzet die onderweg was naar het strafschopgebied.
87'
De scheidsrechter geeft een vrije trap, omdat Geoffrey Kondogbia van Marseille Oussama Targhalline liet struikelen
86'
85'
85'
Daler Kuzyaev verlaat het veld om door Alois Confais vervangen te worden bij een tactische wissel.
84'
Gautier Lloris van Le Havre onderschept een voorzet die onderweg was naar het strafschopgebied.
83'
82'
De scheids rent terug om Emmanuel Sabbi van Le Havre alsnog een gele kaart te geven voor die overtreding.
82'
De scheidsrechter geeft een vrije trap, omdat Daler Kuzyaev van Le Havre Quentin Merlin liet struikelen