1 - 1Einde
90+8'
Scheidsrechter Joni Hyytia geeft een inworp aan AC Oulu op de eigen helft in Elisa Stadion.
90+7'
In Elisa Stadion mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
90+7'
Arbiter Joni Hyytia kent een vrije trap toe aan AC Oulu op de eigen helft.
90+7'
Inworp voor Vaasan Palloseura ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Vaasa.
90+6'
Vaasan Palloseura krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Joni Hyytia op de helft van AC Oulu.
90+5'
Vaasan Palloseura krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Joni Hyytia in Vaasa.
90+5'
Scheidsrechter Joni Hyytia kent AC Oulu een inworp toe op de helft van Vaasan Palloseura.
90+4'
Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Joni Hyytia een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Vaasa.
90+4'
Gele kaart in Vaasa: Mikko Pitkanen (Vaasan Palloseura) gaat op de bon bij scheidsrechter Joni Hyytia.
90+3'
Inworp Vaasan Palloseura. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
90+3'
Inworp voor AC Oulu op de helft van Vaasan Palloseura.
90+2'
Scheidsrechter Joni Hyytia geeft AC Oulu een doeltrap.
90+2'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Vaasa.
90+1'
De uitploeg wisselt Niklas Jokelainen voor Roope Salo.
90+1'
Trainer Jussi Nuorela gebruikt zijn vijfde wissel. Mads Borchers wordt door Teemu Hytonen vervangen bij de thuisploeg.
90+1'
Vaasan Palloseura heeft Gleofilo Sabrino Rudewald Hasselbaink Vlijter gewisseld. Kalle Multanen neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Jussi Nuorela.
90'
Scheidsrechter Joni Hyytia kent een vrije trap toe aan Vaasan Palloseura, te nemen op de helft van AC Oulu.
89'
87'
Vaasan Palloseura krijgt van scheidsrechter Joni Hyytia op eigen helft een vrije trap toegewezen.
85'
Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Elisa Stadion.
84'
AC Oulu krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Joni Hyytia op de helft van Vaasan Palloseura.
83'
Scheidsrechter Joni Hyytia geeft AC Oulu een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Vaasan Palloseura.
82'
Scheidsrechter Joni Hyytia kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
82'
AC Oulu moet opletten als Vaasan Palloseura van scheidsrechter Joni Hyytia een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
81'
Inworp voor Vaasan Palloseura in de buurt van het vijandige doel in Elisa Stadion.
81'
Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Vaasa.
81'
AC Oulu schiet tussen de palen, maar Danny Barrow ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt.
79'
Vrije trap voor Vaasan Palloseura op de helft van AC Oulu.
79'
Justin Rennicks (AC Oulu) gaat in het boekje en moet nu uitkijken voor een tweede gele kaart.
78'
78'
Scheidsrechter Joni Hyytia kent Vaasan Palloseura een inworp toe op de helft van AC Oulu.
78'
AC Oulu brengt Dimitrios Metaxas in de plaats van Otto Salmensuu.
77'
77'
In Elisa Stadion mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
77'
Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Joni Hyytia een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Vaasa.
76'
Inworp op de eigen helft voor AC Oulu.
76'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor AC Oulu in Vaasa.
75'
75'
Scheidsrechter Joni Hyytia geeft Vaasan Palloseura een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van AC Oulu.