3 - 1Einde
90+5'
Een speler van Kuopion Palloseura staat in buitenspelpostitie en wordt door scheidsrechter Matti Roth teruggefloten.
90+4'
Scheidsrechter Matti Roth fluit voor buitenspel van IF Gnistan.
90+3'
Inworp voor Kuopion Palloseura in de buurt van het vijandige doel in Savon Sanomat Areena.
90+1'
Buitenspel van de thuisploeg.
89'
Vrije trap op een mooie plek gegeven door scheidsrechter Matti Roth aan de uitploeg.
88'
Kuopion Palloseura krijgt van scheidsrechter Matti Roth op eigen helft een vrije trap toegewezen.
85'
Scheidsrechter Matti Roth kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
83'
IF Gnistan brengt Benjamin Tatar in de plaats van Saku Heiskanen.
82'
Bij IF Gnistan komt David Agbo er in. Hij vervangt Juhani Ojala.
82'
De thuisploeg vervangt Jaakko Oksanen door Petteri Pennanen.
82'
De bal is over de achterlijn geweest. IF Gnistan mag een doeltrap nemen.
79'
Scheidsrechter Matti Roth geeft IF Gnistan een doeltrap.
79'
De scherpte ontbreekt bij Seth Saarinen (Kuopion Palloseura). Zijn poging mist doel in Kuopio.
79'
IF Gnistan mag een hoekschop nemen vanaf links via Vertti Hänninen in Savon Sanomat Areena.
76'
Hoekschop voor IF Gnistan in Savon Sanomat Areena. Vertti Hänninen neemt deze vanaf links.
75'
Vertti Hänninen neemt de door scheidsrechter Matti Roth gegeven hoekschop voor IF Gnistan in Kuopio.
74'
Doeltrap voor Kuopion Palloseura in Savon Sanomat Areena.
74'
Momodou Sarr met de kopkans! Geen doelpunt voor IF Gnistan in Savon Sanomat Areena.
72'
Gele kaart in Kuopio: Jonathan Muzinga (Kuopion Palloseura) gaat op de bon bij scheidsrechter Matti Roth.
72'
Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Matti Roth een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Kuopio.
72'
Savon Sanomat Areena ziet hoe Joakim Latonen op doel schiet, maar niet scoort voor IF Gnistan.
72'
Aijala Elias schiet op doel maar scoort niet voor IF Gnistan in Kuopio.
69'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Kuopio.
69'
In Kuopio kopt Otto Ruoppi (Kuopion Palloseura) de bal, maar mist doel.
68'
Samuli Miettinen gaat in het boekje van de scheidsrechter.
68'
67'
Inworp IF Gnistan. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
66'
Scheidsrechter Matti Roth kent Kuopion Palloseura een inworp toe op de helft van IF Gnistan.
65'
IF Gnistan heeft Teemu Penninkangas gewisseld. Henrik Olander neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Jussi Leppalahti.
65'
Trainer Jani Honkavaara (Kuopion Palloseura) gebruikt zijn derde wissel en vervangt Arttu Heinonen door Otto Ruoppi.
65'
Deze wissel was niet voorzien. Jani Honkavaara moet de aangeslagen Joslyn Luyeye-Lutumba vervangen. Saku Savolainen komt voor hem in de plaats. Dit is de tweede wissel voor Kuopion Palloseura.
65'
De thuisploeg wisselt Axel Vidjeskog voor Jerry Voutilainen.
64'
De bal is over de achterlijn geweest. Kuopion Palloseura mag een doeltrap nemen.
63'
Joslyn Luyeye-Lutumba blesseert zich bij Kuopion Palloseura, waardoor de wedstrijd even wordt stopgezet in Savon Sanomat Areena.
62'
Kuopion Palloseura moet opletten als IF Gnistan van scheidsrechter Matti Roth een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
60'
Scheidsrechter Matti Roth geeft IF Gnistan een vrije trap op de eigen helft.
59'
Wissel in Kuopio: Taneli Hamalainen vervangt Clinton Antwi bij Kuopion Palloseura.
58'
In Kuopio krijgt IF Gnistan op de eigen helft een vrije trap te nemen.
58'
Vanaf links mag Arttu Heinonen een hoekschop nemen voor Kuopion Palloseura in Savon Sanomat Areena.