0 - 1Einde
90+6'
Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Sami Nykanen een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Kuopio.
90+5'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Kuopion Palloseura in Kuopio.
90+4'
Doeltrap voor FC Haka Valkeakoski in Savon Sanomat Areena.
90+2'
90+1'
Vrije trap in Savon Sanomat Areena. Op de helft van FC Haka Valkeakoski mag Kuopion Palloseura een vrije trap nemen.
90+1'
Inworp FC Haka Valkeakoski. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
90'
Scheidsrechter Sami Nykanen geeft FC Haka Valkeakoski een doeltrap.
89'
Scheidsrechter Sami Nykanen kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
89'
Inworp op de eigen helft voor FC Haka Valkeakoski.
88'
Gele kaart. Haymenn Bah-Traore (FC Haka Valkeakoski) gaat op de bon.
88'
FC Haka Valkeakoski brengt Imani Lanquedoc in de plaats van Evangelos Patoulidis.
88'
Inworp voor Kuopion Palloseura ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Kuopio.
86'
Scheidsrechter Sami Nykanen geeft een inworp aan FC Haka Valkeakoski op de eigen helft in Savon Sanomat Areena.
85'
Scheidsrechter Sami Nykanen geeft Kuopion Palloseura een vrije trap op de eigen helft.
84'
Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Kuopio.
83'
De bal is over de achterlijn geweest. Kuopion Palloseura mag een doeltrap nemen.
82'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor FC Haka Valkeakoski in Kuopio.
82'
Gele kaart in Kuopio: Petteri Pennanen (Kuopion Palloseura) gaat op de bon bij scheidsrechter Sami Nykanen.
79'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Kuopio.
79'
Kuopion Palloseura krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Sami Nykanen in Kuopio.
79'
Clinton Antwi neemt de door scheidsrechter Sami Nykanen gegeven hoekschop voor Kuopion Palloseura in Kuopio.
76'
Doeltrap voor Kuopion Palloseura in Savon Sanomat Areena.
76'
Inworp voor FC Haka Valkeakoski ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Kuopio.
76'
Kuopion Palloseura heeft Jerry Voutilainen gewisseld. Matias Siltanen neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Jani Honkavaara.
76'
Scheidsrechter Sami Nykanen toont Johannes Kreidl (Kuopion Palloseura) de gele kaart.
75'
De thuisploeg wisselt Seth Saarinen voor Otto Ruoppi.
75'
74'
De tweede wissel van FC Haka Valkeakoski. Arlind Sejdiu komt erin voor Elias Mastokangas in Savon Sanomat Areena.
74'
Vrije trap voor Kuopion Palloseura op de helft van FC Haka Valkeakoski.
72'
Inworp voor Kuopion Palloseura in Savon Sanomat Areena op de eigen helft.
72'
Scheidsrechter Sami Nykanen kent FC Haka Valkeakoski een inworp toe op de helft van Kuopion Palloseura.
71'
Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Kuopio.
71'
Inworp voor Kuopion Palloseura op de helft van FC Haka Valkeakoski.
70'
70'
De poging van Juho Kilo (FC Haka Valkeakoski) mist doel.
69'
Inworp Kuopion Palloseura. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
69'
FC Haka Valkeakoski krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Sami Nykanen op de helft van Kuopion Palloseura.