90+5'
Doeltrap voor Tampereen Ilves in Tammela Stadium.
90+5'
HJK Helsinki krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Mohammad Al-Emara in Tampere.
90+3'
Vrije trap op een mooie plek gegeven door scheidsrechter Mohammad Al-Emara aan de uitploeg.
90+2'
Scheidsrechter Mohammad Al-Emara kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
90+1'
Inworp voor Tampereen Ilves ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Tampere.
90+1'
Vanaf links mag Santeri Haarala een hoekschop nemen voor Tampereen Ilves in Tammela Stadium.
90'
Inworp Tampereen Ilves. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
89'
Op de bank van Tampereen Ilves krijgt Aapo Maenpaa geel.
89'
Tampereen Ilves heeft Aapo Maenpaa gewisseld. Jere Riissanen neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Joonas Rantanen.
89'
Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Tampere.
88'
Scheidsrechter Mohammad Al-Emara geeft Tampereen Ilves een doeltrap.
87'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Tampereen Ilves in Tampere.
85'
Arbiter Mohammad Al-Emara kent een vrije trap toe aan Tampereen Ilves op de eigen helft.
85'
Gele kaart. Topi Keskinen (HJK Helsinki) gaat op de bon.
83'
De thuisploeg krijgt een doeltrap in Tampere.
82'
In Tampere krijgt Tampereen Ilves op de eigen helft een vrije trap te nemen.
82'
Scheidsrechter Mohammad Al-Emara geeft een inworp aan HJK Helsinki op de eigen helft in Tammela Stadium.
81'
De bal is over de achterlijn geweest. HJK Helsinki mag een doeltrap nemen.
80'
Tampereen Ilves krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Mohammad Al-Emara op de helft van HJK Helsinki.
79'
Inworp voor HJK Helsinki in Tammela Stadium op de eigen helft.
78'
Trainer Joonas Rantanen (Tampereen Ilves) gebruikt zijn tweede wissel en vervangt Maksim Stjopin door Lauri Ala-Myllymaki.
77'
De marge wordt vergroot door een doelpunt van Roope Riski. 3-0!
76'
73'
Inworp op de eigen helft voor HJK Helsinki.
73'
Trainer Joonas Rantanen gebruikt zijn eerste wissel. Oiva Jukkola wordt door Matias Kivikko vervangen bij de thuisploeg.
73'
72'
Scheidsrechter Mohammad Al-Emara geeft Tampereen Ilves een vrije trap op de eigen helft.
71'
70'
Tampereen Ilves moet opletten als HJK Helsinki van scheidsrechter Mohammad Al-Emara een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
70'
Inworp voor HJK Helsinki op de helft van Tampereen Ilves.
68'
Scheidsrechter Mohammad Al-Emara geeft Tampereen Ilves een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van HJK Helsinki.
68'
66'
Inworp voor HJK Helsinki in de buurt van het vijandige doel in Tammela Stadium.
65'
HJK Helsinki krijgt van scheidsrechter Mohammad Al-Emara op eigen helft een vrije trap toegewezen.