90+5'
Scheidsrechter Petri Viljanen geeft HJK Helsinki een doeltrap.
90+3'
Scheidsrechter Petri Viljanen geeft IFK Mariehamn een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van HJK Helsinki.
90+3'
Hoekschop voor IFK Mariehamn in Wiklof Holding Arena. Jayden Reid neemt deze vanaf links.
90+2'
Vrije trap voor IFK Mariehamn op de helft van HJK Helsinki.
90+2'
Scheidsrechter Petri Viljanen geeft een inworp aan IFK Mariehamn op de eigen helft in Wiklof Holding Arena.
90+1'
In Mariehamn krijgt HJK Helsinki op de eigen helft een vrije trap te nemen.
90+1'
In Wiklof Holding Arena mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
90'
Inworp voor IFK Mariehamn in Wiklof Holding Arena op de eigen helft.
90'
Hoekschop voor HJK Helsinki in Wiklof Holding Arena. Santeri Hostikka neemt deze vanaf links.
89'
88'
Inworp op de eigen helft voor HJK Helsinki.
86'
IFK Mariehamn krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Petri Viljanen op de helft van HJK Helsinki.
86'
Scheidsrechter Petri Viljanen kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
85'
De vijfde wissel van HJK Helsinki. Johannes Yli Kokko komt erin voor Topi Keskinen in Wiklof Holding Arena.
85'
84'
IFK Mariehamn heeft Adam Larsson gewisseld. Oskari Sallinen neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Bruno Romao.
84'
Trainer Bruno Romao gebruikt zijn vierde wissel. Muhamed Tehe Olawale wordt door Jayden Reid vervangen bij de thuisploeg.
83'
Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Wiklof Holding Arena.
83'
Scheidsrechter Petri Viljanen geeft een inworp aan HJK Helsinki op de eigen helft in Wiklof Holding Arena.
83'
Scheidsrechter Petri Viljanen kent IFK Mariehamn een inworp toe op de helft van HJK Helsinki.
82'
82'
Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Petri Viljanen een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Mariehamn.
81'
Inworp HJK Helsinki. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
81'
HJK Helsinki moet opletten als IFK Mariehamn van scheidsrechter Petri Viljanen een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
80'
Arbiter Petri Viljanen kent een vrije trap toe aan HJK Helsinki op de eigen helft.
80'
79'
Inworp voor IFK Mariehamn op de helft van HJK Helsinki.
78'
75'
In Mariehamn krijgt IFK Mariehamn op de eigen helft een vrije trap te nemen.
73'
72'
De vierde wissel van HJK Helsinki. Michael Boamah komt erin voor Hans Nunoo Sarpei in Wiklof Holding Arena.
72'
Wissel in Mariehamn: Liam Moller vervangt Giorgos Kanellopoulos bij HJK Helsinki.
72'
Inworp voor HJK Helsinki in Wiklof Holding Arena op de eigen helft.
72'
Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Mariehamn.
71'
De thuisploeg vervangt Patrik Raitanen door Daniel Enqvist.
71'
Inworp op de eigen helft voor IFK Mariehamn.
70'
Scheidsrechter Petri Viljanen kent een vrije trap toe aan IFK Mariehamn, te nemen op de helft van HJK Helsinki.
70'
70'
69'
IFK Mariehamn krijgt van scheidsrechter Petri Viljanen op eigen helft een vrije trap toegewezen.