90+3'
Inworp op de eigen helft voor AC Oulu.
90+3'
Scheidsrechter Ville Nevalainen geeft een inworp aan AC Oulu op de eigen helft in Mustapekka Areena.
90+2'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor IF Gnistan in Helsinki.
90+2'
AC Oulu schiet tussen de palen, maar Jesse Huhtala ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt.
90+2'
Hoekschop voor AC Oulu in Mustapekka Areena. Danny Barrow neemt deze vanaf links.
90+1'
Buitenspel IF Gnistan.
90'
Inworp voor AC Oulu op de helft van IF Gnistan.
90'
Scheidsrechter Ville Nevalainen kent IF Gnistan een inworp toe op de helft van AC Oulu.
89'
Een speler van de uitploeg bevindt zich in buitenspelpositie en wordt teruggefloten door scheidsrechter Ville Nevalainen.
88'
IF Gnistan moet opletten als AC Oulu van scheidsrechter Ville Nevalainen een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
88'
Inworp voor AC Oulu in de buurt van het vijandige doel in Mustapekka Areena.
88'
Inworp voor IF Gnistan in Mustapekka Areena op de eigen helft.
87'
Vergeefse doelpoging Joakim Latonen (IF Gnistan).
86'
AC Oulu krijgt van scheidsrechter Ville Nevalainen op eigen helft een vrije trap toegewezen.
85'
Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Helsinki.
85'
Arbiter Ville Nevalainen kent een vrije trap toe aan IF Gnistan op de eigen helft.
84'
Tomas Castro (IF Gnistan) gaat in het boekje en moet nu uitkijken voor een tweede gele kaart.
84'
Buitenspelpositie Tomas Castro (IF Gnistan).
83'
Vrije trap in Mustapekka Areena. Op de helft van AC Oulu mag IF Gnistan een vrije trap nemen.
83'
Trainer Jussi Leppalahti gebruikt zijn vijfde wissel. Vertti Hänninen wordt door David Agbo vervangen bij de thuisploeg.
82'
Inworp op de eigen helft voor IF Gnistan.
82'
In Helsinki krijgt AC Oulu op de eigen helft een vrije trap te nemen.
81'
Roope Salo vervangt Dimitrios Metaxas bij de uitploeg.
81'
Inworp voor IF Gnistan op de helft van AC Oulu.
80'
Poging met het hoofd van Justin Rennicks. Maar geen doelpunt voor AC Oulu.
78'
78'
IF Gnistan mag een hoekschop nemen vanaf links via Armend Kabashi in Mustapekka Areena.
77'
Mustapekka Areena ziet hoe Saku Heiskanen op doel schiet, maar niet scoort voor IF Gnistan.
76'
Wissel in Helsinki: Tomas Castro vervangt Tim Vayrynen bij IF Gnistan.
76'
De thuisploeg wisselt Roman Eremenko voor Benjamin Tatar.
75'
Vrije trap voor AC Oulu op de helft van IF Gnistan.
74'
Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Mustapekka Areena.
71'
Trainer Konstantinos Bratsos (AC Oulu) gebruikt zijn derde wissel en vervangt Julius Korkko door Jesse Huhtala.
71'
71'
AC Oulu heeft Simon Bengtsson gewisseld. Niklas Orjala neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Konstantinos Bratsos.
70'
70'
Inworp IF Gnistan. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
69'
AC Oulu krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Ville Nevalainen op de helft van IF Gnistan.