Inworp voor Kuopion Palloseura in de buurt van het vijandige doel in Helsinki Football Stadium.
De assist kwam van Lucas Lingman.
90+3'
Doelpunt! HJK Helsinki breidt de voorsprong tot 3-1 uit via Luke Plange.
90+1'
Scheidsrechter Antti Munukka geeft HJK Helsinki een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Kuopion Palloseura.
90+1'
Lucas Lingman neemt de door scheidsrechter Antti Munukka gegeven hoekschop voor HJK Helsinki in Helsinki.
90'
Kuopion Palloseura moet opletten als HJK Helsinki van scheidsrechter Antti Munukka een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
90'
Bij Kuopion Palloseura krijgt bankzitter Matias Siltanen een gele kaart.
89'
HJK Helsinki krijgt van scheidsrechter Antti Munukka op eigen helft een vrije trap toegewezen.
89'
In Helsinki krijgt Kuopion Palloseura op de eigen helft een vrije trap te nemen.
88'
De bal is over de achterlijn geweest. HJK Helsinki mag een doeltrap nemen.
87'
Scheidsrechter Antti Munukka geeft een inworp aan Kuopion Palloseura op de eigen helft in Helsinki Football Stadium.
86'
De thuisploeg wisselt Santeri Hostikka voor Atom.
86'
Kuopion Palloseura gebruikt de vijfde wissel. Kristopher da Graca vervangt Axel Vidjeskog.
86'
Trainer Jani Honkavaara gebruikt zijn vierde wissel. Matias Siltanen wordt door Jerry Voutilainen vervangen bij de uitploeg.
85'
Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Antti Munukka een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Helsinki.
85'
84'
Vrije trap in Helsinki Football Stadium. Op de helft van HJK Helsinki mag Kuopion Palloseura een vrije trap nemen.
82'
Topi Keskinen met de assist.
82'
Treffer in Helsinki Football Stadium! HJK Helsinki maakt er 2-1 van. Noah Pallas is de doelpuntenmaker.
81'
De voorzet kwam van Luke Plange.
81'
Liam Moller scoort en maakt de 1-1 gelijkmaker voor HJK Helsinki in Helsinki Football Stadium.
81'
Inworp voor HJK Helsinki ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Helsinki.
80'
In Helsinki Football Stadium mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
79'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Helsinki.
79'
De poging van Liam Moller (HJK Helsinki) mist doel in Helsinki Football Stadium.
79'
Scheidsrechter Antti Munukka geeft HJK Helsinki een vrije trap op de eigen helft.
79'
Inworp voor HJK Helsinki in Helsinki Football Stadium op de eigen helft.
78'
Arbiter Antti Munukka kent een vrije trap toe aan HJK Helsinki op de eigen helft.
77'
Scheidsrechter Antti Munukka geeft HJK Helsinki een doeltrap.
77'
Hoekschop voor Kuopion Palloseura in Helsinki Football Stadium. Clinton Antwi neemt deze vanaf rechts.
76'
Doeltrap voor Kuopion Palloseura in Helsinki Football Stadium.
76'
Inworp Kuopion Palloseura. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
75'
Bij Kuopion Palloseura komt Arttu Heinonen er in. Hij vervangt Jonathan Muzinga.
75'
HJK Helsinki gebruikt de derde wissel. Liam Moller vervangt Diogo Tomas.
75'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Kuopion Palloseura in Helsinki.
75'
Wissel in Helsinki: Anthony Olusanya vervangt Kevin Kouassivi-Benissan bij HJK Helsinki.
74'
In Helsinki Football Stadium ziet Lucas Lingman (HJK Helsinki) zijn kopbal op doel gered worden door Kuopion Palloseura.
74'
Scheidsrechter Antti Munukka kent HJK Helsinki een inworp toe op de helft van Kuopion Palloseura.