90+2'
In Lahti Stadium mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
90+2'
Scheidsrechter Oliver Reitala kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
90'
Roman Eremenko deed het voorbereidende werk.
90'
Doelpunt! Met een kopbal brengt Jonas Enkerud (IF Gnistan) zijn ploeg op gelijke hoogte in Lahti. 3-3.
89'
Scheidsrechter Oliver Reitala geeft FC Lahti een vrije trap op de eigen helft.
88'
Hoekschop voor IF Gnistan in Lahti Stadium. Armend Kabashi neemt deze vanaf rechts.
86'
Vanaf links mag Armend Kabashi een hoekschop nemen voor IF Gnistan in Lahti Stadium.
86'
De tweede wissel van FC Lahti. Tommi Jantti komt erin voor Eemeli Virta in Lahti Stadium.
85'
Vrije trap voor IF Gnistan op de helft van FC Lahti.
84'
Inworp voor FC Lahti in Lahti Stadium op de eigen helft.
83'
Scheidsrechter Oliver Reitala geeft IF Gnistan een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van FC Lahti.
82'
De thuisploeg krijgt een doeltrap in Lahti.
81'
Vrije trap in Lahti Stadium. Op de helft van FC Lahti mag IF Gnistan een vrije trap nemen.
81'
Inworp voor IF Gnistan op de helft van FC Lahti.
80'
80'
Trainer Toni Lindberg (FC Lahti) gebruikt zijn eerste wissel en vervangt Luke Ivanovic door Asaad Babiker.
79'
Inworp op de eigen helft voor FC Lahti.
79'
Wissel in Lahti: Aijala Elias vervangt Saku Heiskanen bij IF Gnistan.
78'
De bal is over de achterlijn geweest. IF Gnistan mag een doeltrap nemen.
78'
Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Oliver Reitala een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Lahti.
77'
Scheidsrechter Oliver Reitala kent een vrije trap toe aan FC Lahti, te nemen op de helft van IF Gnistan.
77'
FC Lahti krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Oliver Reitala in Lahti.
76'
Vrije trap in Lahti Stadium. Op de helft van IF Gnistan mag FC Lahti een vrije trap nemen.
76'
Inworp FC Lahti. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
75'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor FC Lahti in Lahti.
75'
Scheidsrechter Oliver Reitala kent IF Gnistan een inworp toe op de helft van FC Lahti.
74'
Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Lahti.
74'
72'
71'
71'
Scheidsrechter Oliver Reitala geeft een inworp aan FC Lahti op de eigen helft in Lahti Stadium.
70'
Scheidsrechter Oliver Reitala geeft IF Gnistan een doeltrap.
70'
Scheidsrechter Oliver Reitala geeft een inworp aan IF Gnistan op de eigen helft in Lahti Stadium.