90+2'
Scheidsrechter Joni Hyytia kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
90+2'
Wissel in Turku: Viljami Jokiranta vervangt Riku Selander bij FC Lahti.
90+2'
Vrije trap voor FC Inter Turku op de helft van FC Lahti.
90'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor FC Lahti in Turku.
90'
De poging van Thomas Lahdensuo (FC Inter Turku) mist doel.
90'
Inworp FC Inter Turku. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
89'
In Turku krijgt FC Inter Turku op de eigen helft een vrije trap te nemen.
88'
Scheidsrechter Joni Hyytia geeft een inworp aan FC Lahti op de eigen helft in Veritas Stadium.
88'
FC Inter Turku gebruikt de vijfde wissel. Valentin Purosalo vervangt Albin Granlund.
87'
87'
De uitploeg wisselt Samuel Pasanen voor Marius Konkkola.
86'
FC Inter Turku heeft Axel Kouame gewisseld. Jean Botue neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Vesa Vasara.
84'
Gele kaart in Turku: Axel Kouame (FC Inter Turku) gaat op de bon bij scheidsrechter Joni Hyytia.
84'
Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Joni Hyytia een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Turku.
83'
Arbiter Joni Hyytia kent een vrije trap toe aan FC Inter Turku op de eigen helft.
83'
De uitploeg incasseert geel op naam van Claudio Lucas Morais Ferreira dos Santos.
81'
Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Veritas Stadium.
81'
Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Turku.
80'
In Veritas Stadium mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
80'
Doeltrap voor FC Inter Turku in Veritas Stadium.
79'
78'
FC Lahti brengt Asaad Babiker in de plaats van Michael Steven Lopez.
78'
Inworp voor FC Inter Turku in Veritas Stadium op de eigen helft.
77'
76'
Wissel in Turku: Thomas Lahdensuo vervangt Djoully Nzoko bij FC Inter Turku.
76'
FC Inter Turku krijgt van scheidsrechter Joni Hyytia op eigen helft een vrije trap toegewezen.
74'
Scheidsrechter Joni Hyytia geeft FC Lahti een vrije trap op de eigen helft.
73'
De bal is over de achterlijn geweest. FC Inter Turku mag een doeltrap nemen.
73'
Inworp voor FC Lahti ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Turku.
72'
Vrije trap in Veritas Stadium. Op de helft van FC Inter Turku mag FC Lahti een vrije trap nemen.
71'
FC Lahti krijgt van scheidsrechter Joni Hyytia op eigen helft een vrije trap toegewezen.
71'
Inworp op de eigen helft voor FC Lahti.
71'
Scheidsrechter Joni Hyytia geeft FC Lahti een doeltrap.
70'
Eerste gele kaart voor Mikko Viitikko (FC Lahti) in Turku.
69'
Scheidsrechter Joni Hyytia kent een vrije trap toe aan FC Inter Turku, te nemen op de helft van FC Lahti.
67'
Scheidsrechter Joni Hyytia kent FC Inter Turku een inworp toe op de helft van FC Lahti.
66'
Buitenspel van de thuisploeg.
65'
Vrije trap voor FC Lahti op de helft van FC Inter Turku.
64'
De assist kwam van Axel Kouame.
64'
De thuisploeg zit op rozen als Darren Smith de score uitbouwt naar 3-0 in Veritas Stadium.