Doeltrap voor FC Haka Valkeakoski in Tehtaan kenttä.
90+7'
Een doelpoging van Lauri Ala-Myllymaki (Tampereen Ilves) mist scherpte.
90+6'
Bij de thuisploeg stond Maissa El Hadji Fall op scherp en moet vanwege een gele kaart de volgende ronde vanaf de tribune meekijken.
90+6'
FC Haka Valkeakoski moet uitkijken als Tampereen Ilves een gevaarlijke vrij trap mag nemen in Tehtaan kenttä.
90+4'
Arbiter Dennis Antamo kent een vrije trap toe aan Tampereen Ilves op de eigen helft.
90+3'
Scheidsrechter Dennis Antamo kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
90+2'
Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Valkeakoski.
90+1'
De bal gaat binnen. De thuisploeg neemt de leiding via Evangelos Patoulidis. 4-3!
90'
Scheidsrechter Dennis Antamo geeft een inworp aan Tampereen Ilves op de eigen helft in Tehtaan kenttä.
90'
FC Haka Valkeakoski krijgt van scheidsrechter Dennis Antamo op eigen helft een vrije trap toegewezen.
90'
Inworp voor FC Haka Valkeakoski in Tehtaan kenttä op de eigen helft.
89'
Inworp op de eigen helft voor FC Haka Valkeakoski.
88'
De thuisploeg vervangt Guilherme Pereira Sebastiao de Morais door Tuure Siira.
87'
De vierde wissel van FC Haka Valkeakoski. Nikolas Talo komt erin voor Nicolas Gianini Dantas in Tehtaan kenttä.
87'
Bij FC Haka Valkeakoski komt Marko Bacanin er in. Hij vervangt Oliver Whyte.
85'
Jere Riissanen vervangt Aapo Maenpaa bij de uitploeg.
85'
Maissa El Hadji Fall met de assist.
85'
Doelpuntenmaker Oliver Whyte brengt de score weer in evenwicht in Valkeakoski en helpt FC Haka Valkeakoski terug in de wedstrijd. 3-3!
84'
FC Haka Valkeakoski krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Dennis Antamo op de helft van Tampereen Ilves.
84'
Vanaf rechts mag Evangelos Patoulidis een hoekschop nemen voor FC Haka Valkeakoski in Tehtaan kenttä.
82'
Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor FC Haka Valkeakoski in de buurt van het doel van Tampereen Ilves.
80'
Het voorbereidende werk werd verricht door Lauri Ala-Myllymaki.
80'
Goal! De uitploeg neemt een 2-3 voorsprong via Santeri Haarala.
80'
Scheidsrechter Dennis Antamo geeft Tampereen Ilves een vrije trap op de eigen helft.
78'
De thuisploeg krijgt een doeltrap in Valkeakoski.
78'
Aapo Maenpaa kopt namens Tampereen Ilves op doel, zonder doelpunt als resultaat.
78'
Hoekschop voor Tampereen Ilves in Tehtaan kenttä. Oiva Jukkola neemt deze vanaf rechts.
76'
Eerste gele kaart voor Guilherme Pereira Sebastiao de Morais (FC Haka Valkeakoski) in Valkeakoski.
76'
Tampereen Ilves mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
74'
Arlind Sejdiu neemt de door scheidsrechter Dennis Antamo gegeven hoekschop voor FC Haka Valkeakoski in Valkeakoski.
73'
FC Haka Valkeakoski mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Evangelos Patoulidis in Tehtaan kenttä.
72'
Inworp Tampereen Ilves. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
71'
Tampereen Ilves heeft Maksim Stjopin gewisseld. Lauri Ala-Myllymaki neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Joonas Rantanen.
71'
De thuisploeg wisselt Imani Lanquedoc voor Arlind Sejdiu.
71'
In Valkeakoski krijgt FC Haka Valkeakoski op de eigen helft een vrije trap te nemen.
70'
In Tehtaan kenttä mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
68'
De thuisploeg incasseert geel op naam van Nicolas Gianini Dantas.
68'
Tampereen Ilves krijgt van scheidsrechter Dennis Antamo op eigen helft een vrije trap toegewezen.