90+3'
Eerste gele kaart voor Juuso Hamalainen (FC Inter Turku) in Valkeakoski.
90+3'
Scheidsrechter Dennis Antamo geeft een inworp aan FC Haka Valkeakoski op de eigen helft in Tehtaan kenttä.
90+2'
Scheidsrechter Dennis Antamo toont Maissa El Hadji Fall (FC Haka Valkeakoski) de gele kaart.
90+2'
Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Tehtaan kenttä.
90+1'
Scheidsrechter Dennis Antamo geeft FC Haka Valkeakoski een vrije trap op de eigen helft.
90'
90'
FC Haka Valkeakoski krijgt van scheidsrechter Dennis Antamo op eigen helft een vrije trap toegewezen.
90'
Iiro Jarvinen (FC Inter Turku) gaat in het boekje en moet nu uitkijken voor een tweede gele kaart.
88'
Inworp FC Inter Turku. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
84'
FC Inter Turku heeft Timo Stavitski gewisseld. Joonas Kekarainen neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Vesa Vasara.
84'
De vierde wissel van FC Inter Turku. Thomas Lahdensuo komt erin voor Christian Ouguehi in Tehtaan kenttä.
84'
FC Inter Turku heeft Axel Kouame gewisseld. Jussi Niska neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Vesa Vasara.
83'
Bij FC Haka Valkeakoski komt Imani Lanquedoc er in. Hij vervangt Evangelos Patoulidis.
83'
Trainer Andy Smith (FC Haka Valkeakoski) gebruikt zijn vierde wissel en vervangt Oliver Whyte door Arlind Sejdiu.
82'
Trainer Andy Smith gebruikt zijn derde wissel. Elias Mastokangas wordt door Marko Bacanin vervangen bij de thuisploeg.
82'
Vrije trap in Tehtaan kenttä. Op de helft van FC Haka Valkeakoski mag FC Inter Turku een vrije trap nemen.
80'
FC Inter Turku mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
80'
Nicolas Gianini Dantas (FC Haka Valkeakoski) krijgt geel van scheidsrechter Dennis Antamo in Tehtaan kenttä en moet oppassen.
80'
Guilherme Pereira Sebastiao de Morais (FC Haka Valkeakoski) lijkt weer hersteld en kan de wedstrijd verder voortzetten in Valkeakoski.
79'
Guilherme Pereira Sebastiao de Morais raakt geblesseerd bij FC Haka Valkeakoski en de wedstrijd ligt even stil voor een behandeling.
78'
Inworp voor FC Haka Valkeakoski in Tehtaan kenttä op de eigen helft.
76'
FC Inter Turku krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Dennis Antamo op de helft van FC Haka Valkeakoski.
75'
Scheidsrechter Dennis Antamo geeft FC Haka Valkeakoski een doeltrap.
73'
Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Dennis Antamo een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Valkeakoski.
73'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor FC Haka Valkeakoski in Valkeakoski.
72'
Florian Krebs neemt de door scheidsrechter Dennis Antamo gegeven hoekschop voor FC Inter Turku in Valkeakoski.
72'
De thuisploeg krijgt een doeltrap in Valkeakoski.
71'
De tweede wissel van FC Haka Valkeakoski. Tuure Siira komt erin voor Haymenn Bah-Traore in Tehtaan kenttä.
71'
In Valkeakoski kan Haymenn Bah-Traore (FC Haka Valkeakoski) weer verder.
71'
Wissel in Valkeakoski: Darren Smith vervangt Jean Botue bij FC Inter Turku.
70'
Scheidsrechter Dennis Antamo legt de wedstrijd even stil om Haymenn Bah-Traore (FC Haka Valkeakoski) aan een blessure te laten behandelen in Valkeakoski.
69'
Arbiter Dennis Antamo kent een vrije trap toe aan FC Inter Turku op de eigen helft.
68'
Scheidsrechter Dennis Antamo kent FC Inter Turku een inworp toe op de helft van FC Haka Valkeakoski.
67'
De bal is over de achterlijn geweest. FC Haka Valkeakoski mag een doeltrap nemen.
66'
Scheidsrechter Dennis Antamo kent een vrije trap toe aan FC Inter Turku, te nemen op de helft van FC Haka Valkeakoski.
65'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor FC Inter Turku in Valkeakoski.
64'
Scheidsrechter Dennis Antamo geeft FC Inter Turku een doeltrap.
64'
De uitploeg wisselt Matias Tamminen voor Djoully Nzoko.
63'
Doeltrap voor FC Haka Valkeakoski in Tehtaan kenttä.
63'
Hoekschop voor FC Inter Turku in Tehtaan kenttä. Florian Krebs neemt deze vanaf rechts.