In Raseborg krijgt IFK Mariehamn op de eigen helft een vrije trap te nemen.
De poging van Puro Eetu (Ekenas Idrottsforening) mist doel in Ekenas Centrumplan.
89'
Eerste gele kaart voor Emil Pallas (Ekenas Idrottsforening) in Raseborg.
89'
Scheidsrechter Ville Nevalainen toont Sebastian Dahlstrom (IFK Mariehamn) de gele kaart.
88'
Arbiter Ville Nevalainen kent een vrije trap toe aan Ekenas Idrottsforening op de eigen helft.
88'
Vergeefse doelpoging Oskari Sallinen (IFK Mariehamn) in Ekenas Centrumplan.
88'
Ekenas Centrumplan ziet hoe Jiri Nissinen op doel schiet, maar niet scoort voor IFK Mariehamn.
85'
Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Raseborg.
84'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor IFK Mariehamn in Raseborg.
84'
Kopbal richting doel! Noah Lundstorm (Ekenas Idrottsforening) krijgt de bal echter niet achter de doelman in Raseborg.
83'
Ekenas Idrottsforening brengt Emil Pallas in de plaats van Simon Lindholm.
83'
Bij Ekenas Idrottsforening komt Lucas Paz Kaufmann er in. Hij vervangt Salomo Ojala.
83'
Ekenas Idrottsforening krijgt van scheidsrechter Ville Nevalainen op eigen helft een vrije trap toegewezen.
83'
Inworp op de eigen helft voor Ekenas Idrottsforening.
81'
IFK Mariehamn moet uitkijken als Ekenas Idrottsforening een gevaarlijke vrij trap mag nemen in Ekenas Centrumplan.
80'
Scheidsrechter Ville Nevalainen geeft Ekenas Idrottsforening een doeltrap.
80'
Oskari Sallinen mist het doel en scoort niet voor IFK Mariehamn.
79'
Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Ekenas Centrumplan.
78'
Joel Lehtonen neemt de door scheidsrechter Ville Nevalainen gegeven hoekschop voor Ekenas Idrottsforening in Raseborg.
78'
Scheidsrechter Ville Nevalainen kent Ekenas Idrottsforening een inworp toe op de helft van IFK Mariehamn.
77'
Scheidsrechter Ville Nevalainen geeft een inworp aan Ekenas Idrottsforening op de eigen helft in Ekenas Centrumplan.
76'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Raseborg.
75'
Scheidsrechter Ville Nevalainen kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
75'
74'
In Raseborg krijgt Ekenas Idrottsforening op de eigen helft een vrije trap te nemen.
72'
Inworp IFK Mariehamn. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
72'
In Ekenas Centrumplan mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
71'
IFK Mariehamn krijgt van scheidsrechter Ville Nevalainen op eigen helft een vrije trap toegewezen.
70'
Inworp op de eigen helft voor IFK Mariehamn.
70'
Scheidsrechter Ville Nevalainen geeft IFK Mariehamn een doeltrap.
70'
Fahad Fusaad Mohamed mist een kopkans voor Ekenas Idrottsforening.
70'
Ekenas Idrottsforening krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Ville Nevalainen in Raseborg.
69'
Scheidsrechter Ville Nevalainen geeft Ekenas Idrottsforening een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van IFK Mariehamn.