1 - 2Einde
90+3'
Hoekschop voor AC Oulu in Raatti Stadion. Dimitrios Metaxas neemt deze vanaf links.
90+2'
Scheidsrechter Petri Viljanen geeft een inworp aan AC Oulu op de eigen helft in Raatti Stadion.
90+1'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Oulu.
90'
Jere Kallinen neemt de door scheidsrechter Petri Viljanen gegeven hoekschop voor AC Oulu in Oulu.
89'
Scheidsrechter Petri Viljanen geeft AC Oulu een doeltrap.
89'
Scheidsrechter Petri Viljanen geeft AC Oulu een vrije trap op de eigen helft.
89'
In Raatti Stadion mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
88'
Doeltrap voor AC Oulu in Raatti Stadion.
87'
Scheidsrechter Petri Viljanen kent een vrije trap toe aan Seinajoen JK, te nemen op de helft van AC Oulu.
87'
Seinajoen JK krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Petri Viljanen op de helft van AC Oulu.
86'
Scheidsrechter Petri Viljanen kent Seinajoen JK een inworp toe op de helft van AC Oulu.
86'
De thuisploeg vervangt Justin Rennicks door Aleksi Paananen.
85'
85'
In Oulu krijgt AC Oulu op de eigen helft een vrije trap te nemen.
85'
Scheidsrechter Petri Viljanen toont Dario Naamo (Seinajoen JK) de gele kaart.
84'
Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Raatti Stadion.
83'
Inworp voor Seinajoen JK op de helft van AC Oulu.
82'
Inworp voor Seinajoen JK in Raatti Stadion op de eigen helft.
81'
Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Oulu.
81'
Vanaf links mag Dimitrios Metaxas een hoekschop nemen voor AC Oulu in Raatti Stadion.
80'
79'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Seinajoen JK in Oulu.
78'
De uitploeg wisselt Pyry Petteri Hannola voor Lewis Strapp.
77'
Inworp voor AC Oulu op de helft van Seinajoen JK.
77'
Scheidsrechter Petri Viljanen geeft Seinajoen JK een doeltrap.
77'
AC Oulu mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Niklas Jokelainen in Raatti Stadion.
76'
Trainer Konstantinos Bratsos (AC Oulu) gebruikt zijn vierde wissel en vervangt Jose Elo Ayeto door Julius Korkko.
76'
Trainer Konstantinos Bratsos (AC Oulu) gebruikt zijn derde wissel en vervangt Danny Barrow door Jesse Huhtala.
75'
De bal is over de achterlijn geweest. AC Oulu mag een doeltrap nemen.
75'
Vrije trap in Raatti Stadion. Op de helft van AC Oulu mag Seinajoen JK een vrije trap nemen.
74'
73'
Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Petri Viljanen een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Oulu.
71'
71'
Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Raatti Stadion.
69'
Vrije trap voor Seinajoen JK op de helft van AC Oulu.
69'
In Raatti Stadion mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
68'
Trainer Stevie Grieve gebruikt zijn derde wissel. Rasmus Karjalainen wordt door Lauri Laine vervangen bij de uitploeg.
67'
Buitenspelpositie van de thuisploeg.
67'
Scheidsrechter Petri Viljanen kent een vrije trap toe aan AC Oulu, te nemen op de helft van Seinajoen JK.