De thuisploeg krijgt een doeltrap in Oulu.
Inworp voor AC Oulu in Raatti Stadion op de eigen helft.
Scheidsrechter Mohammad Al-Emara geeft Kuopion Palloseura een doeltrap.
86'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor AC Oulu in Oulu.
86'
Scheidsrechter Mohammad Al-Emara kent Kuopion Palloseura een inworp toe op de helft van AC Oulu.
85'
Inworp voor Kuopion Palloseura op de helft van AC Oulu.
85'
Scheidsrechter Mohammad Al-Emara kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
84'
84'
AC Oulu heeft Ashley Coffey gewisseld. Julius Korkko neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Konstantinos Bratsos.
83'
AC Oulu moet opletten als Kuopion Palloseura van scheidsrechter Mohammad Al-Emara een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
82'
De uitploeg wisselt Clinton Antwi voor Jerry Voutilainen.
82'
Kuopion Palloseura brengt Joslyn Luyeye-Lutumba in de plaats van Matias Siltanen.
82'
Scheidsrechter Mohammad Al-Emara kent een vrije trap toe aan Kuopion Palloseura, te nemen op de helft van AC Oulu.
81'
Gele kaart in Oulu: Jake Dunwoody (AC Oulu) gaat op de bon bij scheidsrechter Mohammad Al-Emara.
79'
De voorzet kwam van Danny Barrow.
79'
Treffer in Raatti Stadion! AC Oulu maakt er 1-0 van. Niklas Jokelainen is de doelpuntenmaker.
78'
Scheidsrechter Mohammad Al-Emara geeft AC Oulu een vrije trap op de eigen helft.
77'
AC Oulu gebruikt de derde wissel. Jake Dunwoody vervangt Dimitrios Metaxas.
77'
Bij AC Oulu komt Yassin Daoussi er in. Hij vervangt Jowin Radzinski.
75'
Kuopion Palloseura krijgt van scheidsrechter Mohammad Al-Emara op eigen helft een vrije trap toegewezen.
74'
Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Raatti Stadion.
73'
De bal is over de achterlijn geweest. AC Oulu mag een doeltrap nemen.
72'
Kuopion Palloseura krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Mohammad Al-Emara op de helft van AC Oulu.
72'
Trainer Jani Honkavaara gebruikt zijn eerste wissel. Jonathan Muzinga wordt door Otto Ruoppi vervangen bij de uitploeg.
72'
Inworp Kuopion Palloseura. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
69'
Scheidsrechter Mohammad Al-Emara geeft een inworp aan Kuopion Palloseura op de eigen helft in Raatti Stadion.
67'
De eerste wissel van AC Oulu. Danny Barrow komt erin voor Justin Rennicks in Raatti Stadion.
67'
Doeltrap voor AC Oulu in Raatti Stadion.
67'
65'
64'
Inworp voor Kuopion Palloseura in de buurt van het vijandige doel in Raatti Stadion.
63'
62'
In Raatti Stadion mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
61'
Arbiter Mohammad Al-Emara kent een vrije trap toe aan Kuopion Palloseura op de eigen helft.