90+5'
In Mustapekka Areena mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
90+5'
IFK Mariehamn krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Antti Munukka in Helsinki.
90+4'
IF Gnistan moet opletten als IFK Mariehamn van scheidsrechter Antti Munukka een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
90+4'
Leo Andersson (IFK Mariehamn) krijgt geel van scheidsrechter Antti Munukka in Mustapekka Areena en moet oppassen.
90+3'
Doeltrap voor IFK Mariehamn in Mustapekka Areena.
90+2'
Scheidsrechter Antti Munukka geeft een inworp aan IFK Mariehamn op de eigen helft in Mustapekka Areena.
90+2'
De thuisploeg incasseert geel op naam van Saku Heiskanen.
90+1'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor IF Gnistan in Helsinki.
90'
Scheidsrechter Antti Munukka kent een vrije trap toe aan IF Gnistan op een gevaarlijke plek voor IFK Mariehamn.
89'
Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Mustapekka Areena.
88'
Inworp voor IFK Mariehamn in Mustapekka Areena op de eigen helft.
88'
Scheidsrechter Antti Munukka geeft IF Gnistan een vrije trap op de eigen helft.
87'
Scheidsrechter Antti Munukka geeft een inworp aan IF Gnistan op de eigen helft in Mustapekka Areena.
87'
Inworp voor IFK Mariehamn in de buurt van het vijandige doel in Mustapekka Areena.
85'
De uitploeg vervangt Robin Sid door Wille Nunez.
82'
IF Gnistan heeft Aijala Elias gewisseld. Teemu Penninkangas neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Jussi Leppalahti.
82'
De vierde wissel van IF Gnistan. David Agbo komt erin voor Roman Eremenko in Mustapekka Areena.
82'
Scheidsrechter Antti Munukka kent IF Gnistan een inworp toe op de helft van IFK Mariehamn.
79'
Inworp op de eigen helft voor IFK Mariehamn.
78'
Inworp IF Gnistan. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
77'
75'
De bal is over de achterlijn geweest. IF Gnistan mag een doeltrap nemen.
75'
Trainer Gary Williams (IFK Mariehamn) gebruikt zijn vierde wissel en vervangt Muhamed Tehe Olawale door Leo Andersson.
75'
Trainer Gary Williams gebruikt zijn derde wissel. Emmanuel Patut wordt door Matias Petteri Ojala vervangen bij de uitploeg.
72'
De thuisploeg krijgt een doeltrap in Helsinki.
71'
Scheidsrechter Antti Munukka geeft IFK Mariehamn een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van IF Gnistan.
70'
Scheidsrechter Antti Munukka geeft IFK Mariehamn een vrije trap op de eigen helft.
69'
Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Helsinki.
68'
Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Mustapekka Areena.
65'
Scheidsrechter Antti Munukka kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
65'
IFK Mariehamn krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Antti Munukka op de helft van IF Gnistan.
65'
In Mustapekka Areena mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
64'
IFK Mariehamn gebruikt de tweede wissel. Eero-Matti Auvinen vervangt Pedro Miguel Ruas Machado.
64'
IFK Mariehamn heeft Kalle Wallius gewisseld. Jiri Nissinen neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Gary Williams.