90+7'
Doeltrap voor FC Lahti in Lahti Stadium.
90+7'
Vrije trap op een mooie plek gegeven door scheidsrechter Mohammad Al-Emara aan de uitploeg.
90+7'
De thuisploeg incasseert geel op naam van Dylan Fox.
90+7'
Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Lahti Stadium.
90+6'
Doelpoging IFK Mariehamn! Het schot van Michael Fonsell gaat niet tussen de palen.
90+6'
De thuisploeg krijgt een doeltrap in Lahti.
90+5'
Scheidsrechter Mohammad Al-Emara kent een vrije trap toe aan IFK Mariehamn, te nemen op de helft van FC Lahti.
90+5'
Scheidsrechter Mohammad Al-Emara kent IFK Mariehamn een inworp toe op de helft van FC Lahti.
90+5'
Scheidsrechter Mohammad Al-Emara geeft IFK Mariehamn een vrije trap op de eigen helft.
90+2'
Inworp voor IFK Mariehamn op de helft van FC Lahti.
90+2'
Trainer Ricardo Duarte (FC Lahti) gebruikt zijn vierde wissel en vervangt Topias Inkinen door Matias Vainionpaa.
90+2'
FC Lahti moet opletten als IFK Mariehamn van scheidsrechter Mohammad Al-Emara een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
90'
Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Lahti Stadium.
90'
Gele kaart in Lahti: Otso Koskinen (FC Lahti) gaat op de bon bij scheidsrechter Mohammad Al-Emara.
90'
Scheidsrechter Mohammad Al-Emara kent een vrije trap toe aan IFK Mariehamn op een gevaarlijke plek voor FC Lahti.
89'
IFK Mariehamn gebruikt de vijfde wissel. Eero-Matti Auvinen vervangt Daniel Enqvist.
88'
Goal! Daniel Enqvist scoort voor IFK Mariehamn en maakt er 2-1 van.
88'
Hoekschop voor IFK Mariehamn in Lahti Stadium. Hugo Alexandre Santos Cardoso neemt deze vanaf rechts.
88'
Vergeefse doelpoging Muhamed Tehe Olawale (IFK Mariehamn).
87'
86'
FC Lahti is weer compleet nu David Mikhail weer terug het veld in mag.
86'
Het spel ligt even stil: David Mikhail (FC Lahti) is geblesseerd.
83'
De bal is over de achterlijn geweest. FC Lahti mag een doeltrap nemen.
81'
Scheidsrechter Mohammad Al-Emara geeft IFK Mariehamn een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van FC Lahti.
79'
In Lahti Stadium mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
79'
FC Lahti krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Mohammad Al-Emara op de helft van IFK Mariehamn.
78'
Arbiter Mohammad Al-Emara kent een vrije trap toe aan FC Lahti op de eigen helft.
77'
Luke Ivanovic vervangt Samuel Pasanen bij de thuisploeg.
77'
Bij FC Lahti komt Otso Koskinen er in. Hij vervangt Michael Steven Lopez.
76'
De uitploeg wisselt Kalle Wallius voor Jiri Nissinen.
76'
IFK Mariehamn heeft Jayden Reid gewisseld. Matias Petteri Ojala neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Gary Williams.
74'
In Lahti krijgt FC Lahti op de eigen helft een vrije trap te nemen.
74'
Eerste gele kaart voor Robin Sid (IFK Mariehamn) in Lahti.
73'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor FC Lahti in Lahti.
73'
Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Lahti.
70'
Scheidsrechter Mohammad Al-Emara geeft IFK Mariehamn een doeltrap.
68'
68'
Inworp op de eigen helft voor IFK Mariehamn.
67'
Scheidsrechter Mohammad Al-Emara kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.