De bal gaat buiten. Doeltrap voor Ekenas Idrottsforening in Lahti.
90+4'
Doeltrap voor Ekenas Idrottsforening in Lahti Stadium.
90+3'
Inworp FC Lahti. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
90+2'
Scheidsrechter Oliver Reitala geeft Ekenas Idrottsforening een doeltrap.
90+1'
Scheidsrechter Oliver Reitala geeft een inworp aan Ekenas Idrottsforening op de eigen helft in Lahti Stadium.
90'
Ramilson Almeida (Ekenas Idrottsforening) krijgt geel.
90'
89'
Inworp Ekenas Idrottsforening. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
88'
Inworp voor Ekenas Idrottsforening in Lahti Stadium op de eigen helft.
87'
Arbiter Oliver Reitala kent een vrije trap toe aan FC Lahti op de eigen helft.
87'
Scheidsrechter Oliver Reitala kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
85'
De bal is over de achterlijn geweest. FC Lahti mag een doeltrap nemen.
83'
De thuisploeg krijgt een doeltrap in Lahti.
83'
81'
Inworp op de eigen helft voor FC Lahti.
80'
Scheidsrechter Oliver Reitala geeft FC Lahti een doeltrap.
79'
FC Lahti krijgt van scheidsrechter Oliver Reitala op eigen helft een vrije trap toegewezen.
78'
Trainer Christian Sund gebruikt zijn tweede wissel. Stanislav Efimov wordt door Sivonen Arttu vervangen bij de uitploeg.
78'
Scheidsrechter Oliver Reitala kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
77'
Ekenas Idrottsforening krijgt een schietkans via Joel Lehtonen, maar scoort niet.
76'
75'
Inworp voor FC Lahti op de helft van Ekenas Idrottsforening.
73'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor FC Lahti in Lahti.
72'
Frank Owusu (Ekenas Idrottsforening) is weer terug in het veld en lijkt de wedstrijd te kunnen voortzetten.
72'
Inworp voor FC Lahti in Lahti Stadium op de eigen helft.
71'
Het spel ligt even stil: Frank Owusu (Ekenas Idrottsforening) is geblesseerd.
70'
Inworp voor FC Lahti in de buurt van het vijandige doel in Lahti Stadium.
69'
De thuisploeg wisselt Benjamin Mulahalilovic voor Tommi Jantti.
69'
FC Lahti heeft Samuel Pasanen gewisseld. Luke Ivanovic neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Ricardo Duarte.
68'
67'
Doeltrap voor FC Lahti in Lahti Stadium.
67'
Doelpoging Ekenas Idrottsforening! Het schot van Nasiru Mohammed gaat niet tussen de palen in Lahti.
67'
Scheidsrechter Oliver Reitala geeft Ekenas Idrottsforening een vrije trap op de eigen helft.
67'
66'
66'
De scherpte ontbreekt bij Nasiru Mohammed (Ekenas Idrottsforening). Zijn poging mist doel.
64'
Vrije trap in Lahti Stadium. Op de helft van FC Lahti mag Ekenas Idrottsforening een vrije trap nemen.
64'
Scheidsrechter Oliver Reitala geeft een gele kaart aan Mikko Viitikko (FC Lahti).
63'
Scheidsrechter Oliver Reitala geeft een inworp aan FC Lahti op de eigen helft in Lahti Stadium.
63'
Ekenas Idrottsforening krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Oliver Reitala in Lahti.