90+3'
IF Gnistan krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Petri Viljanen op de helft van FC Inter Turku.
90+3'
Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Veritas Stadium.
90+2'
De thuisploeg krijgt een doeltrap in Turku.
90'
De voorzet kwam van Tim Vayrynen.
90'
Joakim Latonen brengt de uitploeg terug in de wedstrijd door de marge te verkleinen. 3-2!
89'
Inworp IF Gnistan. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
89'
88'
Gele kaart. Kasperi Liikonen (IF Gnistan) gaat op de bon.
87'
Arbiter Petri Viljanen kent een vrije trap toe aan FC Inter Turku op de eigen helft.
87'
Inworp op de eigen helft voor IF Gnistan.
87'
In Veritas Stadium ziet het publiek dat Axel Kouame (FC Inter Turku) weer binnen de lijnen is na zijn blessure.
86'
De vijfde wissel van FC Inter Turku. Djoully Nzoko komt erin voor Axel Kouame in Veritas Stadium.
86'
Henrik Olander (IF Gnistan) krijgt een eerste gele kaart.
86'
Axel Kouame raakt geblesseerd bij FC Inter Turku en de wedstrijd ligt even stil voor een behandeling.
86'
Scheidsrechter Petri Viljanen kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
85'
84'
83'
83'
82'
Scheidsrechter Petri Viljanen kent FC Inter Turku een inworp toe op de helft van IF Gnistan.
81'
De bal is over de achterlijn geweest. FC Inter Turku mag een doeltrap nemen.
80'
FC Inter Turku moet uitkijken als IF Gnistan een gevaarlijke vrij trap mag nemen in Veritas Stadium.
78'
Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor IF Gnistan in de buurt van het doel van FC Inter Turku.
78'
Scheidsrechter Petri Viljanen kent IF Gnistan een inworp toe op de helft van FC Inter Turku.
77'
Scheidsrechter Petri Viljanen geeft FC Inter Turku een vrije trap op de eigen helft.
74'
Scheidsrechter Petri Viljanen geeft IF Gnistan een doeltrap.
72'
De thuisploeg vervangt Jean Botue door Darren Smith.
72'
Inworp voor IF Gnistan op de helft van FC Inter Turku.
72'
Scheidsrechter Petri Viljanen geeft een inworp aan FC Inter Turku op de eigen helft in Veritas Stadium.
71'
Inworp voor FC Inter Turku in Veritas Stadium op de eigen helft.
71'
IF Gnistan brengt Aijala Elias in de plaats van Jukka Raitala.
71'
Gele kaart in Turku: Jukka Raitala (IF Gnistan) gaat op de bon bij scheidsrechter Petri Viljanen.
70'
Inworp voor IF Gnistan in Veritas Stadium op de eigen helft.
64'
Scheidsrechter Petri Viljanen kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.