90+3'
Hoekschop voor Ekenas Idrottsforening in Veritas Stadium. Nasiru Mohammed neemt deze vanaf links.
90+2'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor FC Inter Turku in Turku.
90+1'
90+1'
Inworp FC Inter Turku. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
90'
Scheidsrechter Dennis Antamo kent een vrije trap toe aan Ekenas Idrottsforening, te nemen op de helft van FC Inter Turku.
90'
Scheidsrechter Dennis Antamo kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
88'
Inworp voor Ekenas Idrottsforening op de helft van FC Inter Turku.
88'
Bij Ekenas Idrottsforening komt Salomo Ojala er in. Hij vervangt Emil Pallas.
87'
86'
Inworp op de eigen helft voor FC Inter Turku.
86'
FC Inter Turku krijgt van scheidsrechter Dennis Antamo op eigen helft een vrije trap toegewezen.
85'
Scheidsrechter Dennis Antamo geeft een inworp aan Ekenas Idrottsforening op de eigen helft in Veritas Stadium.
84'
Inworp voor Ekenas Idrottsforening in Veritas Stadium op de eigen helft.
84'
FC Inter Turku krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Dennis Antamo op de helft van Ekenas Idrottsforening.
83'
Trainer Vesa Vasara (FC Inter Turku) gebruikt zijn vijfde wissel en vervangt Matias Tamminen door Viktor Kanizaj.
83'
Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Veritas Stadium.
80'
80'
Trainer Vesa Vasara gebruikt zijn vierde wissel. Christian Ouguehi wordt door Joonas Kekarainen vervangen bij de thuisploeg.
80'
Inworp op de eigen helft voor Ekenas Idrottsforening.
78'
Scheidsrechter Dennis Antamo kent Ekenas Idrottsforening een inworp toe op de helft van FC Inter Turku.
77'
Vrije trap voor FC Inter Turku op de helft van Ekenas Idrottsforening.
77'
FC Inter Turku gebruikt de derde wissel. Jussi Niska vervangt Bart Straalman.
76'
Wissel in Turku: Johannes Yli Kokko vervangt Axel Kouame bij FC Inter Turku.
76'
Arbiter Dennis Antamo kent een vrije trap toe aan FC Inter Turku op de eigen helft.
75'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Turku.
73'
Eerste gele kaart voor Jean Botue (FC Inter Turku) in Turku.
73'
Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Veritas Stadium.
72'
72'
Inworp voor FC Inter Turku in Veritas Stadium op de eigen helft.
72'
72'
In Veritas Stadium mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
71'
Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Veritas Stadium.
70'
Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Dennis Antamo een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Turku.
69'
Ekenas Idrottsforening in buitenspelpositie.
68'
Ekenas Idrottsforening heeft Tiemoko Fofana gewisseld. Noah Lundstorm neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Christian Sund.
68'
De tweede wissel van Ekenas Idrottsforening. Roni Pietsalo komt erin voor Elton Hedstrom in Veritas Stadium.
68'
Scheidsrechter Dennis Antamo toont Benjamin Hjertstrand (Ekenas Idrottsforening) de gele kaart.
68'
Scheidsrechter Dennis Antamo geeft FC Inter Turku een vrije trap op de eigen helft.
67'
Vrije trap in Veritas Stadium. Op de helft van FC Inter Turku mag Ekenas Idrottsforening een vrije trap nemen.