90+4'
Scheidsrechter Joni Hyytia geeft AC Oulu een vrije trap op de eigen helft.
90+3'
90+2'
Vanaf links mag Elton Hedstrom een hoekschop nemen voor Ekenas Idrottsforening in Ekenas Centrumplan.
90+1'
AC Oulu krijgt van scheidsrechter Joni Hyytia op eigen helft een vrije trap toegewezen.
90'
Inworp Ekenas Idrottsforening. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
89'
Ashley Coffey (AC Oulu) krijgt geel van scheidsrechter Joni Hyytia in Ekenas Centrumplan en moet oppassen.
89'
Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Ekenas Centrumplan.
88'
Speler van het veld gestuurd in Ekenas Centrumplan: Kingsley Gyamfi krijgt een tweede keer geel. Ekenas Idrottsforening moet verder met een man minder.
88'
In Raseborg krijgt AC Oulu op de eigen helft een vrije trap te nemen.
88'
Scheidsrechter Joni Hyytia geeft een inworp aan AC Oulu op de eigen helft in Ekenas Centrumplan.
87'
Inworp voor Ekenas Idrottsforening in Ekenas Centrumplan op de eigen helft.
87'
Vrije trap in Ekenas Centrumplan. Op de helft van AC Oulu mag Ekenas Idrottsforening een vrije trap nemen.
86'
Inworp voor Ekenas Idrottsforening op de helft van AC Oulu.
85'
Scheidsrechter Joni Hyytia geeft Ekenas Idrottsforening een doeltrap.
85'
Otto Salmensuu (AC Oulu) treft de paal!
84'
De uitploeg incasseert geel op naam van Liiban Abdirahman Abadid.
84'
83'
Eerste gele kaart voor Julius Korkko (AC Oulu) in Raseborg.
83'
Vrije trap op een mooie plek gegeven door scheidsrechter Joni Hyytia aan de uitploeg.
82'
Scheidsrechter Joni Hyytia geeft een gele kaart aan Puro Eetu (Ekenas Idrottsforening).
82'
Rode kaart in Ekenas Centrumplan (Raseborg). Dimitrios Metaxas van AC Oulu mag gaan douchen van scheidsrechter Joni Hyytia.
81'
Inworp op de eigen helft voor Ekenas Idrottsforening.
81'
Inworp voor AC Oulu in de buurt van het vijandige doel in Ekenas Centrumplan.
80'
Scheidsrechter Joni Hyytia kent een vrije trap toe aan AC Oulu op een gevaarlijke plek voor Ekenas Idrottsforening.
79'
De vijfde wissel van Ekenas Idrottsforening. Elton Hedstrom komt erin voor Roni Pietsalo in Ekenas Centrumplan.
79'
De thuisploeg vervangt Salomo Ojala door Tiemoko Fofana.
79'
78'
Scheidsrechter Joni Hyytia kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
78'
Dimitrios Metaxas neemt de door scheidsrechter Joni Hyytia gegeven hoekschop voor AC Oulu in Raseborg.
77'
Scheidsrechter Joni Hyytia kent AC Oulu een inworp toe op de helft van Ekenas Idrottsforening.
77'
De thuisploeg krijgt een doeltrap in Raseborg.
77'
Een doelpoging van Yassin Daoussi (AC Oulu) in Raseborg mist scherpte.
75'
Ashley Coffey maakt de 1-1.
74'
Vrije trap voor AC Oulu op de helft van Ekenas Idrottsforening.
72'
Trainer Mikko Isokangas (AC Oulu) gebruikt zijn vijfde wissel en vervangt Danny Barrow door Roope Salo.
72'
Coach Mikko Isokangas voert noodgedwongen zijn vierde wissel door. Niklas Jokelainen moet aangeslagen het veld verlaten en wordt vervangen door Julius Korkko.
71'
De wedstrijd ligt even stil voor een blessurebehandeling van Niklas Jokelainen (AC Oulu).