2 - 0Einde
90+5'
Doeltrap voor FF Jaro in Jakobstads Centralplan.
90+4'
Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor FC Lahti in de buurt van het doel van FF Jaro.
90+3'
FF Jaro brengt Markus Kronholm in de plaats van Johan Brunell.
90+3'
Scheidsrechter Petri Viljanen geeft FF Jaro een doeltrap.
90+1'
Vrije trap op een mooie plek gegeven door scheidsrechter Petri Viljanen aan de uitploeg.
90'
De bal is over de achterlijn geweest. FC Lahti mag een doeltrap nemen.
89'
Inworp op de eigen helft voor FC Lahti.
89'
Inworp voor FF Jaro in Jakobstads Centralplan op de eigen helft.
88'
Scheidsrechter Petri Viljanen kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
87'
Scheidsrechter Petri Viljanen geeft een inworp aan FF Jaro op de eigen helft in Jakobstads Centralplan.
87'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Jakobstad.
86'
86'
85'
85'
In Jakobstads Centralplan ziet het publiek dat Sergey Lazarev (FF Jaro) weer binnen de lijnen is na zijn blessure.
84'
De scheidsrechter legt de wedstrijd even stil vanwege een blessure van Sergey Lazarev (FF Jaro).
84'
83'
Inworp FC Lahti. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
83'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor FC Lahti in Jakobstad.
82'
81'
Inworp voor FC Lahti in Jakobstads Centralplan op de eigen helft.
81'
Scheidsrechter Petri Viljanen kent FF Jaro een inworp toe op de helft van FC Lahti.
81'
Inworp FF Jaro. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
80'
De uitploeg vervangt Luke Ivanovic door Asaad Babiker.
80'
In Jakobstads Centralplan mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
80'
De thuisploeg wisselt Severi Kahkonen voor Joni Remesaho.
79'
79'
Vanaf rechts mag Tommi Jantti een hoekschop nemen voor FC Lahti in Jakobstads Centralplan.
78'
77'
Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Jakobstad.
77'
Tommi Jantti neemt de door scheidsrechter Petri Viljanen gegeven hoekschop voor FC Lahti in Jakobstad.
75'
74'
Inworp op de eigen helft voor FF Jaro.
73'
73'
Wissel in Jakobstad: Jim Myrevik vervangt Albin Bjorkskog bij FF Jaro.
72'
71'
71'
Inworp voor FF Jaro in de buurt van het vijandige doel in Jakobstads Centralplan.
70'
FF Jaro krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Petri Viljanen op de helft van FC Lahti.