1 - 0Agg: 2 - 0Einde
90+4'
FC Honka mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Johannes Wurtz in Elisa Stadion.
90+3'
Scheidsrechter Joni Hyytia kent FC Honka een inworp toe op de helft van Vaasan Palloseura.
90+3'
De bal is over de achterlijn geweest. FC Honka mag een doeltrap nemen.
90+2'
De thuisploeg vervangt Harrison Sawyer door Roni Hudd.
90+2'
Trainer Jussi Nuorela gebruikt zijn derde wissel. Evgeni Bashkirov wordt door Sebastian Strandvall vervangen bij de thuisploeg.
90+2'
Scheidsrechter Joni Hyytia geeft Vaasan Palloseura een vrije trap op de eigen helft.
90+1'
In Elisa Stadion mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
90'
Arbiter Joni Hyytia kent een vrije trap toe aan Vaasan Palloseura op de eigen helft.
90'
Inworp voor FC Honka op de helft van Vaasan Palloseura.
89'
Scheidsrechter Joni Hyytia geeft FC Honka een doeltrap.
87'
Scheidsrechter Joni Hyytia kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
86'
Hoekschop voor Vaasan Palloseura in Elisa Stadion. Antti-Ville Raisanen neemt deze vanaf links.
85'
De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
85'
Inworp voor FC Honka in Elisa Stadion op de eigen helft.
83'
In Vaasa krijgt Vaasan Palloseura op de eigen helft een vrije trap te nemen.
82'
De uitploeg wisselt Lauri Laine voor Otso Koskinen.
82'
De tweede wissel van Vaasan Palloseura. Miika Niemi komt erin voor Jesper Engstrom in Elisa Stadion.
81'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor FC Honka in Vaasa.
80'
Vrije trap voor Vaasan Palloseura op de helft van FC Honka.
79'
Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Elisa Stadion.
79'
Doeltrap voor FC Honka in Elisa Stadion.
78'
Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Elisa Stadion.
77'
Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Vaasa.
76'
Scheidsrechter Joni Hyytia kent Vaasan Palloseura een inworp toe op de helft van FC Honka.
75'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Vaasa.
75'
74'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Vaasan Palloseura in Vaasa.
73'
Een speler van Vaasan Palloseura staat in buitenspelpostitie en wordt door scheidsrechter Joni Hyytia teruggefloten.
73'
De thuisploeg krijgt een doeltrap in Vaasa.
71'
Inworp op de eigen helft voor Vaasan Palloseura.
70'
70'
Antti-Ville Raisanen neemt de door scheidsrechter Joni Hyytia gegeven hoekschop voor Vaasan Palloseura in Vaasa.
69'
FC Honka krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Joni Hyytia op de helft van Vaasan Palloseura.
68'
FC Honka brengt Juhani Ojala in de plaats van Ville Koski.
68'
Inworp Vaasan Palloseura. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
67'
Inworp voor Vaasan Palloseura in Elisa Stadion op de eigen helft.
67'
Scheidsrechter Joni Hyytia geeft Vaasan Palloseura een doeltrap.
66'
Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Joni Hyytia een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Vaasa.
65'
FC Honka gebruikt de derde wissel. Nasiru Banahene vervangt Florian Krebs.
65'
FC Honka heeft Edmund Arko-Mensah gewisseld. Vincent Ulundu neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Vesa Vasara.