Savon Sanomat Areena ziet hoe Noah Pallas op doel schiet, maar niet scoort voor HJK Helsinki.
De scherpte ontbreekt bij Ozan Can Kokcu (HJK Helsinki). Zijn poging mist doel in Kuopio.
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Kuopion Palloseura in Kuopio.
90+1'
Vergeefse doelpoging Paul Ogunkoya (Kuopion Palloseura) in Savon Sanomat Areena.
90'
Scheidsrechter Peiman Simani geeft een gele kaart aan Brooklyn Lyons-Foster (HJK Helsinki).
90'
Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Peiman Simani een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Kuopio.
84'
De vijfde wissel van Kuopion Palloseura. Jonathan Muzinga komt erin voor Seth Saarinen in Savon Sanomat Areena.
84'
Trainer Jani Honkavaara gebruikt zijn vierde wissel. Petteri Pennanen wordt door Arttu Heinonen vervangen bij de thuisploeg.
83'
Wissel in Kuopio: Michael Boamah vervangt Joona Toivio bij HJK Helsinki.
82'
HJK Helsinki heeft Daniel O'Shaughnessy gewisseld. Brooklyn Lyons-Foster neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Toni Korkeakunnas.
81'
Arbiter Peiman Simani kent een vrije trap toe aan HJK Helsinki op de eigen helft.
78'
Vanaf rechts mag Ozan Can Kokcu een hoekschop nemen voor HJK Helsinki in Savon Sanomat Areena.
76'
De thuisploeg krijgt een doeltrap in Kuopio.
76'
Een doelpoging van Giorgos Kanellopoulos (HJK Helsinki) mist scherpte.
75'
Scheidsrechter Peiman Simani geeft HJK Helsinki een doeltrap.
75'
Ibrahim Cisse kopt namens Kuopion Palloseura op doel, zonder doelpunt als resultaat.
74'
Kuopion Palloseura krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Peiman Simani in Kuopio.
73'
Trainer Jani Honkavaara (Kuopion Palloseura) gebruikt zijn derde wissel en vervangt Lucas Rangel Nunes Goncalves door Paul Ogunkoya.
72'
Trainer Toni Korkeakunnas gebruikt zijn derde wissel. Santeri Hostikka wordt door Kai Meriluoto vervangen bij de uitploeg.
72'
De tweede wissel van HJK Helsinki. Luke Plange komt erin voor Liam Moller in Savon Sanomat Areena.
72'
HJK Helsinki brengt Hassane Bande in de plaats van Miska Ylitolva.
70'
De thuisploeg wisselt Ousmane Diawara voor Lucas Rangel Nunes Goncalves.
70'
Otto Ruoppi vervangt Axel Vidjeskog bij de thuisploeg.
69'
Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Savon Sanomat Areena.
61'
Kuopion Palloseura schiet tussen de palen, maar Jaakko Oksanen ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt.
60'
Scheidsrechter Peiman Simani kent een vrije trap toe aan HJK Helsinki, te nemen op de helft van Kuopion Palloseura.
59'
In Kuopio krijgt HJK Helsinki op de eigen helft een vrije trap te nemen.
57'
Liam Moller neemt de door scheidsrechter Peiman Simani gegeven hoekschop voor HJK Helsinki in Kuopio.
54'
HJK Helsinki schiet tussen de palen, maar Liam Moller ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt in Kuopio.
53'
Petteri Pennanen schiet op doel maar scoort niet voor Kuopion Palloseura.
51'
Kuopion Palloseura krijgt van scheidsrechter Peiman Simani op eigen helft een vrije trap toegewezen.
49'
HJK Helsinki mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Ozan Can Kokcu in Savon Sanomat Areena.
49'
HJK Helsinki krijgt een schietkans via Liam Moller, maar scoort niet.
47'
Schot op doel van Miska Ylitolva. Maar zonder doelpunt voor HJK Helsinki als gevolg.
Het rustsignaal klinkt.
45+3'
In Kuopio krijgt Kuopion Palloseura op de eigen helft een vrije trap te nemen.
45+2'
Giorgos Kanellopoulos (HJK Helsinki) krijgt geel van scheidsrechter Peiman Simani in Savon Sanomat Areena en moet oppassen.
45'
Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Savon Sanomat Areena.