0 - 3Einde
90+5'
Seinajoen JK krijgt van scheidsrechter Petri Viljanen op eigen helft een vrije trap toegewezen.
90+4'
Gele kaart in Valkeakoski: Marko Bacanin (FC Haka Valkeakoski) gaat op de bon bij scheidsrechter Petri Viljanen.
90+4'
Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Petri Viljanen een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Valkeakoski.
90+4'
Scheidsrechter Petri Viljanen kent een vrije trap toe aan FC Haka Valkeakoski, te nemen op de helft van Seinajoen JK.
90+3'
In Tehtaan kenttä mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
90+3'
Fallou Ndiaye lijkt weer hersteld van de blessure en doet weer mee bij Seinajoen JK.
90+3'
Scheidsrechter Petri Viljanen geeft FC Haka Valkeakoski een vrije trap op de eigen helft.
90+3'
Wissel in Valkeakoski: Oskari Vaisto vervangt Fallou Ndiaye bij Seinajoen JK.
90+2'
Fallou Ndiaye (Seinajoen JK) raakt geblesseerd in Valkeakoski. Scheidsrechter Petri Viljanen legt de wedstrijd even stil.
90+1'
Arbiter Petri Viljanen kent een vrije trap toe aan Seinajoen JK op de eigen helft.
90+1'
Een speler van de uitploeg bevindt zich in buitenspelpositie en wordt teruggefloten door scheidsrechter Petri Viljanen.
90'
In Valkeakoski krijgt Seinajoen JK op de eigen helft een vrije trap te nemen.
89'
Scheidsrechter Petri Viljanen kent FC Haka Valkeakoski een inworp toe op de helft van Seinajoen JK.
89'
Doeltrap voor FC Haka Valkeakoski in Tehtaan kenttä.
87'
Inworp op de eigen helft voor Seinajoen JK.
84'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor FC Haka Valkeakoski in Valkeakoski.
84'
Inworp voor Seinajoen JK in de buurt van het vijandige doel in Tehtaan kenttä.
84'
Inworp FC Haka Valkeakoski. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
84'
Seinajoen JK krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Petri Viljanen in Valkeakoski.
82'
82'
Bij Seinajoen JK komt Eetu Mommo er in. Hij vervangt Pyry Petteri Hannola.
82'
Seinajoen JK brengt Gabriel Oksanen in de plaats van Kasper Paananen.
81'
Scheidsrechter Petri Viljanen geeft een inworp aan Seinajoen JK op de eigen helft in Tehtaan kenttä.
81'
78'
Doeltrap voor Seinajoen JK in Tehtaan kenttä.
78'
De bal is over de achterlijn geweest. FC Haka Valkeakoski mag een doeltrap nemen.
78'
De thuisploeg krijgt een doeltrap in Valkeakoski.
77'
Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Valkeakoski.
77'
77'
Scheidsrechter Petri Viljanen geeft Seinajoen JK een doeltrap.
77'
De poging van Evangelos Patoulidis (FC Haka Valkeakoski) mist doel in Tehtaan kenttä.
76'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Valkeakoski.
76'
De poging van Maissa El Hadji Fall (FC Haka Valkeakoski) mist doel.
76'
Hoekschop voor FC Haka Valkeakoski in Tehtaan kenttä. Elias Mastokangas neemt deze vanaf links.
75'
Seinajoen JK moet opletten als FC Haka Valkeakoski van scheidsrechter Petri Viljanen een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
75'
Evangelos Patoulidis neemt de door scheidsrechter Petri Viljanen gegeven hoekschop voor FC Haka Valkeakoski in Valkeakoski.
73'
71'
De vierde wissel van FC Haka Valkeakoski. Marko Bacanin komt erin voor Anthony Olusanya in Tehtaan kenttä.
71'
De thuisploeg wisselt Benjamin Reemst voor Elias Mastokangas.
71'
Arbiter Petri Viljanen kent een vrije trap toe aan FC Haka Valkeakoski op de eigen helft.