1 - 1PEN: 5 - 3Einde
Engeland leek geconcentreerder tijdens de strafschoppenreeks en greep de overwinning.
De wedstrijd is afgelopen na de penaltyreeks.
PEN
G O O O A A A L - Trent Alexander-Arnold benut de strafschop met rechts! Yann Sommer had weinig geluk en koos de verkeerde hoek!
PEN
G O O O A A A L - Zeki Amdouni scoort een penalty met rechts door het midden! Jordan Pickford dook naar links!
PEN
G O O O A A A L - Ivan Toney benut de strafschop met rechts! Yann Sommer was nog heel dichtbij!
PEN
G O O O A A A L - Xherdan Shaqiri benut de strafschop met links! Jordan Pickford was nog heel dichtbij!
PEN
G O O O A A A L - Bukayo Saka benut de strafschop met links! Yann Sommer had weinig geluk en koos de verkeerde hoek!
PEN
G O O O A A A L - Fabian Schär benut de strafschop met rechts! Jordan Pickford had weinig geluk en koos de verkeerde hoek!
PEN
G O O O A A A L - Jude Bellingham benut de strafschop met rechts! Yann Sommer had weinig geluk en koos de verkeerde hoek!
PEN
HE MIST! - Manuel Akanji van Zwitserland neemt de pingel, maar Jordan Pickford stopt 'm!
PEN
G O O O A A A L - Cole Palmer benut de strafschop met links! Yann Sommer had weinig geluk en koos de verkeerde hoek!
De strafschoppenreeks begint.
Wij wachten op de strafschoppenreeks.
Balbezit: Engeland: 51%, Zwitserland: 49%.
120+1'
Denis Zakaria van Zwitserland onderschept een voorzet die onderweg was naar het strafschopgebied.
120+1'
Vincent Sierro haalt de druk van de ketel met een onderschepping.
120+1'
Zeki Amdouni van Zwitserland onderschept een voorzet die onderweg was naar het strafschopgebied.
120+1'
De vierde official geeft aan dat er 1 minuten bij worden geteld.
120'
120'
Een doeltrap voor Engeland.
120'
Silvan Widmer van Zwitserland toont lef met een volley, maar de bal gaat niet op doel
120'
Trent Alexander-Arnold van Engeland onderschept een voorzet die onderweg was naar het strafschopgebied.
119'
Zeki Amdouni schiet van buiten het strafschopgebied, maar Jordan Pickford heeft alles onder controle
118'
Remo Freuler verlaat het veld om door Vincent Sierro vervangen te worden bij een tactische wissel.
118'
Michel Aebischer verlaat het veld om door Zeki Amdouni vervangen te worden bij een tactische wissel.
118'
De scheidsrechter geeft een vrije trap, omdat Luke Shaw van Engeland Xherdan Shaqiri liet struikelen
118'
Silvan Widmer zet een tackle in en wint het balbezit terug voor zijn team.
117'
LAT! Een mooi schot van afstand van Xherdan Shaqiri raakt de lat!
117'
Xherdan Shaqiri slingert de bal het strafschopgebied in vanuit een corner op rechts, maar daar is geen teamgenoot in de buurt.
117'
Bukayo Saka van Engeland onderschept een voorzet die onderweg was naar het strafschopgebied.
117'
Steven Zuber creëert een scoringskans voor zijn teamgenoot.
116'
Zwitserland begint een tegenaanval.
116'
Ricardo Rodriguez haalt de druk van de ketel met een onderschepping.
116'
Engeland probeert een kans te creëeren.
115'
Engeland geeft een ingooi in de eigen speelhelft.
115'
Balbezit: Engeland: 50%, Zwitserland: 50%.
115'
Phil Foden verlaat het veld om door Trent Alexander-Arnold vervangen te worden bij een tactische wissel.
114'
114'
Fabian Schär gaat voor een doelpunt, maar de bal valt er net niet in.
114'
De voorzet door Michel Aebischer van Zwitserland bereikt een teamgenoot in het strafschopgebied.