Over en uit. De scheidsrechter vindt het genoeg voor vandaag.
Goede poging op doel van Mateo Kovačić, maar de keeper redt
Kroatië begint een tegenaanval.
90+8'
Albanië begint een tegenaanval.
90+8'
Mario Mitaj van Albanië onderschept een voorzet die onderweg was naar het strafschopgebied.
90+7'
Na een tactische overtreding krijgt Klaus Gjasula slechts een gele kaart.
90+7'
De scheidsrechter geeft een vrije trap, omdat Klaus Gjasula van Albanië Luka Modrić liet struikelen
90+7'
90+7'
Josip Sutalo blockt met succes een schot.
90+7'
Een schot van Klaus Gjasula wordt geblokkeerd.
90+7'
Luka Sucic van Kroatië onderschept een voorzet die onderweg was naar het strafschopgebied.
90+7'
Albanië met een potentieel gevaarlijke aanval.
90+7'
90+5'
GELIJKMAKER! Het is ze gelukt in de laaatste minuut! Krijgen we hier nog een mega-ontknoping?
90+5'
Josip Sutalo met een slechte actie die leidt tot een doelpunt voor de tegenpartij.
90+5'
G O O O A A A L - Klaus Gjasula vindt het net met de rechtervoet!
90+5'
90+5'
Albanië neemt een ingooi op de speelhelft van de tegenstander.
90+5'
90+4'
Berat Djimsiti haalt de druk van de ketel met een onderschepping.
90+3'
Mirlind Daku van Albanië ontvangt een gele kaart na een gevaarlijke actie richting een tegenstander.
90+3'
Gevaarlijke overtreding door Mirlind Daku van Albanië. Josko Gvardiol incasseerde.
90+3'
Borna Sosa blockt met succes een schot.
90+3'
Een schot van Mirlind Daku wordt geblokkeerd.
90+3'
Arber Hoxha creëert een scoringskans voor zijn teamgenoot.
90+3'
90+3'
Ante Budimir wint een luchtduel van Klaus Gjasula.
90+2'
Vandaag is het aantal aanwezigen 50000.
90+2'
Het spel is hervat.
90+1'
Dominik Livakovic ligt geblesseerd op de grond en krijgt medische behandeling op het veld.
90+1'
Het spel is stopgezet omdat er een speler op het veld ligt.
90+1'
De vierde official geeft aan dat er 6 minuten bij worden geteld.
90+1'
Balbezit: Kroatië: 62%, Albanië: 38%.
90'
Mirlind Daku van Albanië staat in buitenspelpositie.
90'
Dominik Livakovic maakt zich schuldig aan een verdedigingsfout.
90'
Arber Hoxha schiet van buiten het strafschopgebied, maar Dominik Livakovic heeft alles onder controle