Manchester United neemt een ingooi op de speelhelft van de tegenstander.
Christian Eriksen van Manchester United neemt een korte hoekschop van rechts.
Lewis Hall haalt de druk van de ketel met een onderschepping.
90+7'
Manchester United begint een tegenaanval.
90+7'
Lisandro Martinez van Manchester United onderschept een voorzet die onderweg was naar het strafschopgebied.
90+6'
Alexander Isak zet een tackle in en wint het balbezit terug voor zijn team.
90+6'
Scott McTominay zet een tackle in en wint het balbezit terug voor zijn team.
90+6'
Manchester United geeft een ingooi in de eigen speelhelft.
90+5'
90+4'
De scheidsrechter geeft een vrije trap, omdat Daniel Burn van Newcastle United Aaron Wan-Bissaka liet struikelen
90+4'
90+4'
90+3'
Andre Onana van Manchester United onderschept een voorzet die onderweg was naar het strafschopgebied.
90+3'
Newcastle United geeft een ingooi in de eigen speelhelft.
90+3'
Met het doelpunt heeft Newcastle United de achterstand minder erg gemaakt. Gaan ze nu punten uit deze wedstrijd slepen?
90+3'
Heerlijk doelpunt van Lewis Hall
90+2'
G O O O A A A L - Lewis Hall van Newcastle United scoort van buiten het strafschopgebied met de linkervoet!
90+2'
Casemiro van Manchester United onderschept een voorzet die onderweg was naar het strafschopgebied.
90+2'
Anthony Gordon slingert de bal het strafschopgebied in vanuit een corner op rechts, maar daar is geen teamgenoot in de buurt.
90+2'
Diogo Dalot haalt de druk van de ketel met een onderschepping.
90+2'
De voorzet door Harvey Barnes van Newcastle United bereikt een teamgenoot in het strafschopgebied.