Over en uit. De scheidsrechter vindt het genoeg voor vandaag.
Pascal Gross van Brighton & Hove Albion kan wel eens Man of the Match door zijn fantastische spel vandaag
90+4'
Balbezit: Brighton & Hove Albion: 51%, West Ham United: 49%.
90+3'
West Ham United neemt in inworp aan de linkerkant op de helft van de tegenstander
90+2'
De assist voor het doelpunt is van Pascal Gross.
90+2'
G O O O A A A L - Danny Welbeck Brighton & Hove Albion scoort met een kopbal.
90+2'
Pascal Gross van Brighton & Hove Albion neemt een hoekschop van rechts.
90+1'
Aaron Cresswell verijdelt het gevaar, moet moet wel een hoekschop weggeven...
90+1'
Pascal Gross van Brighton & Hove Albion speelt een bal richting het strafschopgebied, maar de bal wordt onderschept door een tegenstander.
90+1'
Hier komt een mooie kans aan voor Danny Welbeck van Brighton & Hove Albion uit een splijtende pass door de verdediging heen...
90+1'
Marc Cucurella komt op het veld terug.
90+1'
De vierde official geeft aan dat er 3 minuten bij worden geteld.
90+1'
Het spel is hervat.
90+1'
Het ziet er niet goed uit voor Marc Cucurella. Die heeft wat medische ondersteuning nodig.
90'
Marc Cucurella ligt geblesseerd op de grond en krijgt medische behandeling op het veld.
90'
Het spel is stopgezet omdat er een speler op het veld ligt.
90'
90'
Ben Johnson is bestraft voor het duwen van Marc Cucurella.
89'
Vandaag is het aantal aanwezigen 31604.
89'
West Ham United probeert een kans te creëeren.
89'
West Ham United heeft het balbezit.
89'
West Ham United neemt een inworp aan de rechterkant van de eigen helft
88'
Brighton & Hove Albion probeert een kans te creëeren.
88'
Een schot van Neal Maupay wordt geblokkeerd.
88'
Brighton & Hove Albion begint een tegenaanval.
87'
Brighton & Hove Albion heeft het balbezit.
87'
Declan Rice schiet van buiten het strafschopgebied, maar Robert Sanchez heeft alles onder controle
86'
86'
Danny Welbeck kopt op doel, maar Lukasz Fabianski kan 'm pakken
86'
Tariq Lamptey van Brighton & Hove Albion speelt een bal richting het strafschopgebied.
86'
West Ham United neemt een korte vrije trap.
85'
Balbezit: Brighton & Hove Albion: 50%, West Ham United: 50%.
85'
Het lukt Tariq Lamptey niet om op doel te schieten van buiten het strafschopgebied
85'
85'
Neal Maupay verlicht de druk door de bal weg te trappen.
85'
Een speler van West Ham United gooit de bal van ver op links in het strafschopgebied van de tegenstander
84'
Joel Veltman verlicht de druk door de bal weg te trappen.
84'
Jarrod Bowen geeft uit directe vrije trap een crosspass binnen het strafschopgebied.
83'
Neal Maupay maakt een grove overtreding op een tegenspeler en belandt in het scheidsrechtersboekje.