Over en uit. De scheidsrechter vindt het genoeg voor vandaag.
90+8'
Vandaag is het aantal aanwezigen 50000.
90+8'
Na een geweldige tweede helft kwam FC Keulen terug in de wedstrijd en won het zelfs!
90+8'
Balbezit: FC Keulen: 62%, Union Berlin: 38%.
90+8'
Union Berlin neemt een ingooi op de speelhelft van de tegenstander.
90+7'
Een doeltrap voor Union Berlin.
90+7'
Chris Bedia speelt de bal met de hand.
90+5'
FC Keulen geeft een ingooi in de eigen speelhelft.
90+5'
Danilho Doekhi is bestraft voor het duwen van Florian Kainz.
90+4'
[speler1] wist te scoren vanuit een makkelijke positie.
90+3'
Linton Maina creëert een scoringskans voor zijn teamgenoot.
90+3'
De assist voor het doelpunt is van Linton Maina.
90+3'
G O O O O A A A L - Damion Downs van FC Keulen kopt de bal van dichtbij raak.
90+3'
FC Keulen met een potentieel gevaarlijke aanval.
90+3'
Goede poging op doel van Andras Schafer, maar de keeper redt
90+3'
Union Berlin met een potentieel gevaarlijke aanval.
90+1'
Een doeltrap voor FC Keulen.
90+1'
Er doet zich een kans voor voor Robin Gosens van Union Berlin, maar zijn kopbal gaat naast
90+1'
Josip Juranovic van Union Berlin neemt een hoekschop van rechts.
90+1'
Goede poging op doel van Max Finkgrafe, maar de keeper redt
90+1'
De vierde official geeft aan dat er 6 minuten bij worden geteld.
90+1'
Een schot van Josip Juranovic wordt geblokkeerd.
90+1'
90'
Wat een doelpunt, FC Keulen maakt gelijk. Game on!
90'
90'
Balbezit: FC Keulen: 60%, Union Berlin: 40%.
90'
De scheidsrechter geeft een vrije trap, omdat Andras Schafer van Union Berlin Mark Uth liet struikelen
90'
GELDIG DOELPUNT! - Na een grondige check van de situatie beslist de scheidsrechter dat het doelpunt van FC Keulen staat.
90'
VAR - DOELPUNT! - De scheidsrechter heeft het spel gestopt. VAR-controle gaande, een mogelijke goal voor FC Keulen.
87'
De assist voor het doelpunt is van Mark Uth.
87'
G O O O A A A L - Steffen Tigges FC Keulen scoort met een kopbal.
87'
Mark Uth gaat voor een doelpunt, maar de bal valt er net niet in.
87'
De voorzet door Marvin Schwaebe van FC Keulen bereikt een teamgenoot in het strafschopgebied.
87'
De scheidsrechter geeft een vrije trap, omdat Andras Schafer van Union Berlin Dominique Heintz liet struikelen
87'
87'
Er doet zich een kans voor voor Robin Knoche van Union Berlin, maar zijn kopbal gaat naast
87'
86'
Florian Kainz van FC Keulen onderschept een voorzet die onderweg was naar het strafschopgebied.
86'
Union Berlin begint een tegenaanval.
86'
Robin Knoche van Union Berlin onderschept een voorzet die onderweg was naar het strafschopgebied.