Silkeborg neemt een ingooi op de speelhelft van de tegenstander.
De vierde official geeft aan dat er 4 minuten bij worden geteld.
90'
Balbezit: Silkeborg: 53%, FC Midtjylland: 47%.
90'
Elias Olafsson van FC Midtjylland onderschept een voorzet die onderweg was naar het strafschopgebied.
88'
De scheidsrechter geeft een vrije trap, omdat Han-Beom Lee van FC Midtjylland Jens Martin Gammelby liet struikelen
87'
Silkeborg geeft een ingooi in de eigen speelhelft.
87'
Andreas Poulsen verlaat het veld om door Jens Martin Gammelby vervangen te worden bij een tactische wissel.
87'
Mark Brink van Silkeborg onderschept een voorzet die onderweg was naar het strafschopgebied.
87'
Dario Osorio verlaat het veld om door Kristoffer Askildsen vervangen te worden bij een tactische wissel.
86'
Een doeltrap voor FC Midtjylland.
86'
Het lukt Julius Nielsen niet om op doel te schieten van buiten het strafschopgebied
85'
85'
Nicolai Larsen van Silkeborg onderschept een voorzet die onderweg was naar het strafschopgebied.
85'
Dario Osorio slingert de bal het strafschopgebied in vanuit een corner op rechts, maar daar is geen teamgenoot in de buurt.
84'
Gele kaart voor Julius Nielsen.
84'
Robin Oestroem van Silkeborg onderschept een voorzet die onderweg was naar het strafschopgebied.
84'
FC Midtjylland begint een tegenaanval.
83'
GEEN GOAL! - Na het herbekijken van de situatie kondigt de scheidsrechter aan dat het doelpunt van FC Midtjylland wordt ingetrokken vanwege buitenspel.
81'
VAR - DOELPUNT! - De scheidsrechter heeft het spel gestopt. VAR-controle gaande, een mogelijke goal voor FC Midtjylland.
80'
G O O O O A A A L! FC Midtjylland scoort!
80'
Dario Osorio van FC Midtjylland staat in buitenspelpositie.
80'
FC Midtjylland geeft een ingooi in de eigen speelhelft.
80'
Balbezit: Silkeborg: 52%, FC Midtjylland: 48%.
79'
Adam Buksa van FC Midtjylland staat in buitenspelpositie.
79'
Andreas Poulsen van Silkeborg onderschept een voorzet die onderweg was naar het strafschopgebied.
79'
Een speler van FC Midtjylland geeft een lange inworp in het strafschopgebied van de tegenstander.
77'
De assist voor het doelpunt is van Jan Kuchta.
77'
G O O O A A A L - Ousmane Diao scoort met de rechtervoet!
77'
Pedro Ganchas van Silkeborg onderschept een voorzet die onderweg was naar het strafschopgebied.
77'
76'
Oliver Sonne van Silkeborg onderschept een voorzet die onderweg was naar het strafschopgebied.
76'
Oliver Soerensen slingert de bal het strafschopgebied in vanuit een corner op rechts, maar daar is geen teamgenoot in de buurt.