3 - 1Einde
90+9'
Na een geweldige tweede helft kwam Lyngby terug in de wedstrijd en won het zelfs!
90+9'
Over en uit. De scheidsrechter vindt het genoeg voor vandaag.
90+9'
Vandaag is het aantal aanwezigen 6614.
90+9'
Balbezit: Lyngby: 48%, Viborg: 52%.
90+9'
Lyngby begint een tegenaanval.
90+9'
Lucas Lissens van Lyngby onderschept een voorzet die onderweg was naar het strafschopgebied.
90+9'
Casper Winther van Lyngby onderschept een voorzet die onderweg was naar het strafschopgebied.
90+9'
Isak Steiner Jensen slingert de bal het strafschopgebied in vanuit een corner op links, maar daar is geen teamgenoot in de buurt.
90+8'
Johan Meyer blockt met succes een schot.
90+8'
Een schot van Malik Abubakari wordt geblokkeerd.
90+8'
Viborg neemt een ingooi op de speelhelft van de tegenstander.
90+7'
Een schot van Isak Steiner Jensen wordt geblokkeerd.
90+7'
Johan Meyer van Lyngby onderschept een voorzet die onderweg was naar het strafschopgebied.
90+7'
Oliver Bundgaard Kristensen slingert de bal het strafschopgebied in vanuit een corner op links, maar daar is geen teamgenoot in de buurt.
90+7'
Nikolai Baden van Lyngby onderschept een voorzet die onderweg was naar het strafschopgebied.
90+6'
Viborg geeft een ingooi in de eigen speelhelft.
90+6'
Een doeltrap voor Lyngby.
90+6'
Viborg met een potentieel gevaarlijke aanval.
90+5'
De scheidsrechter geeft een vrije trap, omdat Renato Junior van Viborg Tochi Chukwuani liet struikelen
90+5'
Balbezit: Lyngby: 49%, Viborg: 51%.
90+5'
90+5'
David Jensen van Lyngby onderschept een voorzet die onderweg was naar het strafschopgebied.