90+5'
Hoekschop voor Atletico Lanus in Estadio Ciudad de Lanus. Marcelino Moreno neemt deze vanaf links.
90+4'
Scheidsrechter Wilton Pereira Sampaio geeft een inworp aan Independiente Medellín op de eigen helft in Estadio Ciudad de Lanus.
90+4'
Independiente Medellín brengt Mender Garcia in de plaats van Brayan Leon Muniz.
90+3'
Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Estadio Ciudad de Lanus.
90+2'
Inworp Independiente Medellín. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
90+2'
De bal is over de achterlijn geweest. Independiente Medellín mag een doeltrap nemen.
90+1'
Inworp voor Atletico Lanus op de helft van Independiente Medellín.
90'
Arbiter Wilton Pereira Sampaio kent een vrije trap toe aan Atletico Lanus op de eigen helft.
89'
In Estadio Ciudad de Lanus mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
89'
Independiente Medellín krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Wilton Pereira Sampaio in Buenos Aires.
87'
86'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Buenos Aires.
85'
Independiente Medellín krijgt van scheidsrechter Wilton Pereira Sampaio op eigen helft een vrije trap toegewezen.
84'
Een speler van Independiente Medellín staat in buitenspelpostitie en wordt door scheidsrechter Wilton Pereira Sampaio teruggefloten.
84'
Vrije trap in Estadio Ciudad de Lanus. Op de helft van Atletico Lanus mag Independiente Medellín een vrije trap nemen.
82'
Doeltrap voor Atletico Lanus in Estadio Ciudad de Lanus.
81'
Atletico Lanus krijgt van scheidsrechter Wilton Pereira Sampaio op eigen helft een vrije trap toegewezen.
81'
Atletico Lanus heeft Eduardo Toto Salvio gewisseld. Lautaro German Acosta neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Ricardo Alberto Zielinski.
80'
Trainer Alejandro Restrepo Mazo (Independiente Medellín) gebruikt zijn derde wissel en vervangt Baldomero Perlaza door Jherson Steven Mosquera Castro.
80'
Wissel in Buenos Aires: Kener Julian Valencia Chara vervangt Luis Sandoval bij Independiente Medellín.
79'
Gele kaart in Buenos Aires: Luis Sandoval (Independiente Medellín) gaat op de bon bij scheidsrechter Wilton Pereira Sampaio.
78'
Scheidsrechter Wilton Pereira Sampaio geeft Independiente Medellín een doeltrap.
78'
Marcelino Moreno neemt de door scheidsrechter Wilton Pereira Sampaio gegeven hoekschop voor Atletico Lanus in Buenos Aires.
77'
76'
Buitenspelpositie van de thuisploeg.
76'
Vanaf rechts mag Marcelino Moreno een hoekschop nemen voor Atletico Lanus in Estadio Ciudad de Lanus.
75'
Scheidsrechter Wilton Pereira Sampaio geeft Atletico Lanus een vrije trap op de eigen helft.
74'
72'
Ramiro Carrera (Atletico Lanus) krijgt geel van scheidsrechter Wilton Pereira Sampaio in Estadio Ciudad de Lanus en moet oppassen.
72'
Scheidsrechter Wilton Pereira Sampaio kent een vrije trap toe aan Independiente Medellín, te nemen op de helft van Atletico Lanus.
72'
In Buenos Aires krijgt Atletico Lanus op de eigen helft een vrije trap te nemen.
71'
71'
71'
De uitploeg incasseert geel op naam van Baldomero Perlaza.
69'
Scheidsrechter Wilton Pereira Sampaio geeft een inworp aan Atletico Lanus op de eigen helft in Estadio Ciudad de Lanus.
68'
Inworp voor Atletico Lanus in Estadio Ciudad de Lanus op de eigen helft.
67'
Bij Independiente Medellín komt Pablo Lima Gualco er in. Hij vervangt Francisco Chaverra.
67'
De thuisploeg vervangt Gonzalo German Perez Corbalan door Jonathan Torres.
67'
Scheidsrechter Wilton Pereira Sampaio kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.