De bal is over de achterlijn geweest. CA Paranaense PR mag een doeltrap nemen.
90+1'
90+1'
90+1'
Scheidsrechter Cristian Garay kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
89'
Inworp Racing Club Avellaneda. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
88'
Scheidsrechter Cristian Garay geeft CA Paranaense PR een doeltrap.
87'
Inworp op de eigen helft voor CA Paranaense PR.
87'
Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Arena da Baixada.
86'
Doeltrap voor CA Paranaense PR in Arena da Baixada.
86'
85'
Scheidsrechter Cristian Garay geeft Racing Club Avellaneda een doeltrap.
84'
Wissel in Curitiba: Johan Carbonero vervangt Gaston Nicolas Martirena Torres bij Racing Club Avellaneda.
81'
Racing Club Avellaneda mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
80'
De bal is over de achterlijn geweest. Racing Club Avellaneda mag een doeltrap nemen.
80'
Gele kaart in Curitiba: Gaston Nicolas Martirena Torres (Racing Club Avellaneda) gaat op de bon bij scheidsrechter Cristian Garay.
79'
In Arena da Baixada mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
77'
Inworp voor CA Paranaense PR in de buurt van het vijandige doel in Arena da Baixada.
77'
Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor CA Paranaense PR in de buurt van het doel van Racing Club Avellaneda.
76'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor CA Paranaense PR in Curitiba.
74'
Trainer Gustavo Costas (Racing Club Avellaneda) gebruikt zijn tweede wissel en vervangt Agustin Almendra door Baltasar Rodriguez.
74'
De thuisploeg wisselt Christian voor Praxedes.
74'
De tweede wissel van CA Paranaense PR. Pablo Felipe komt erin voor Gonzalo Mastriani in Arena da Baixada.
72'
72'
De poging van Agustin Canobbio Graviz (CA Paranaense PR) mist doel.
70'
Racing Club Avellaneda mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Juan Quintero in Arena da Baixada.
65'
Trainer Gustavo Costas gebruikt zijn eerste wissel. Maximiliano Salas wordt door Roger Martinez vervangen bij de uitploeg.
64'
CA Paranaense PR krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Cristian Garay op de helft van Racing Club Avellaneda.
64'
Doeltrap voor Racing Club Avellaneda in Arena da Baixada.
63'
Inworp voor Racing Club Avellaneda in Arena da Baixada op de eigen helft.
62'
62'
Kopbal richting doel! Gonzalo Mastriani (CA Paranaense PR) krijgt de bal echter niet achter de doelman in Curitiba.
62'
Hoekschop voor CA Paranaense PR in Arena da Baixada. Joao Cruz neemt deze vanaf links.
61'
CA Paranaense PR krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Cristian Garay in Curitiba.
59'
Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Curitiba.
59'
Vrije trap in Arena da Baixada. Op de helft van Racing Club Avellaneda mag CA Paranaense PR een vrije trap nemen.
58'
Inworp op de eigen helft voor Racing Club Avellaneda.
56'
Racing Club Avellaneda krijgt van scheidsrechter Cristian Garay op eigen helft een vrije trap toegewezen.
56'
Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Cristian Garay een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Curitiba.