Inworp voor FC Universitario de Vinto op de helft van CA Nacional Potosi.
Inworp voor CA Nacional Potosi in Felix Capriles op de eigen helft.
90+6'
Inworp op de eigen helft voor CA Nacional Potosi.
90+4'
Scheidsrechter Angel Arteaga Cabriales geeft CA Nacional Potosi een vrije trap op de eigen helft.
90+4'
Inworp FC Universitario de Vinto. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
90+4'
Scheidsrechter Angel Arteaga Cabriales geeft een inworp aan FC Universitario de Vinto op de eigen helft in Felix Capriles.
90+4'
FC Universitario de Vinto krijgt een schietkans via Raul Castro, maar scoort niet.
90+3'
FC Universitario de Vinto mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
90+2'
Vrije trap op een mooie plek gegeven door scheidsrechter Angel Arteaga Cabriales aan de thuisploeg.
90+2'
Scheidsrechter Angel Arteaga Cabriales kent een vrije trap toe aan FC Universitario de Vinto op een gevaarlijke plek voor CA Nacional Potosi.
90+1'
Scheidsrechter Angel Arteaga Cabriales stuurt Diego Josue Hoyos (CA Nacional Potosi) van het veld in Cochabamba na een tweede gele kaart.
90+1'
Vrije trap voor FC Universitario de Vinto op de helft van CA Nacional Potosi.
90'
Scheidsrechter Angel Arteaga Cabriales kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
88'
87'
Goal! De uitploeg loopt uit naar een 0-2 voorsprong dankzij een benutte strafschop van Gustavo Alberto Cristaldo Britez.
82'
CA Nacional Potosi krijgt van scheidsrechter Angel Arteaga Cabriales op eigen helft een vrije trap toegewezen.
80'
De bal is over de achterlijn geweest. FC Universitario de Vinto mag een doeltrap nemen.
80'
Inworp voor CA Nacional Potosi in de buurt van het vijandige doel in Felix Capriles.
79'
Scheidsrechter Angel Arteaga Cabriales kent CA Nacional Potosi een inworp toe op de helft van FC Universitario de Vinto.
78'
FC Universitario de Vinto brengt Ronaldo Monteiro Pedraza in de plaats van Joel Calicho Laime.
78'
77'
De vijfde wissel van CA Nacional Potosi. Gustavo Alberto Cristaldo Britez komt erin voor Gustavo Javier Alles Villa in Felix Capriles.
76'
CA Nacional Potosi moet opletten als FC Universitario de Vinto van scheidsrechter Angel Arteaga Cabriales een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
75'
In Felix Capriles mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
74'
74'
De uitploeg wisselt Martin Sebastian Prost voor Pedro Jesus Azogue Rojas.
73'
Coach Claudio Dario Biaggio voert noodgedwongen zijn derde wissel door. Facundo Julian Callejo moet aangeslagen het veld verlaten en wordt vervangen door Wilson Alvarez.
71'
Facundo Julian Callejo van CA Nacional Potosi is geblesseerd en het spel ligt even stil.
70'
Inworp CA Nacional Potosi. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
70'
Doeltrap voor FC Universitario de Vinto in Felix Capriles.
70'
Martin Sebastian Prost mist het doel en scoort niet voor CA Nacional Potosi.
69'
Scheidsrechter Angel Arteaga Cabriales fluit de thuisploeg terug voor buitenspel in Cochabamba.
69'
Inworp op de eigen helft voor FC Universitario de Vinto.
68'
Wissel in Cochabamba: Erick Brandon Cano Barao vervangt Juan Salvador Mercado Galvez bij FC Universitario de Vinto.
68'
De thuisploeg vervangt Ivan Huayhuata door Pablo Sebastian Laredo Pardo.
68'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor CA Nacional Potosi in Cochabamba.
67'
66'
Scheidsrechter Angel Arteaga Cabriales geeft CA Nacional Potosi een doeltrap.
65'
Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Felix Capriles.
64'
Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor FC Universitario de Vinto in de buurt van het doel van CA Nacional Potosi.