Luciano deed het voorbereidende werk.
90+5'
Sao Paulo loopt uit naar een comfortabele 0-2 voorsprong dankzij Alisson.
90+4'
Vanaf Rechts mag Richard Jose Figueroa Aviles een hoekschop nemen voor Academia Puerto Cabello in Estadio Misael Delgado.
90+2'
Scheidsrechter Bryan Loaiza geeft een inworp aan Sao Paulo op de eigen helft in Estadio Misael Delgado.
90+2'
In Valencia krijgt Sao Paulo op de eigen helft een vrije trap te nemen.
90+1'
Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Estadio Misael Delgado.
88'
Academia Puerto Cabello in buitenspelpositie.
88'
Vrije trap in Estadio Misael Delgado. Op de helft van Sao Paulo mag Academia Puerto Cabello een vrije trap nemen.
87'
Scheidsrechter Bryan Loaiza kent Academia Puerto Cabello een inworp toe op de helft van Sao Paulo.
87'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Valencia.
85'
Bij Sao Paulo komt Gabriel Neves Perdomo er in. Hij vervangt Juan Santos.
85'
Rai dos Reis Ramos (Sao Paulo) doet weer mee in Estadio Misael Delgado.
85'
Academia Puerto Cabello krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Bryan Loaiza in Valencia.
83'
Het spel ligt even stil: Rai dos Reis Ramos (Sao Paulo) is geblesseerd.
80'
Sao Paulo is weer compleet nu Rai dos Reis Ramos weer terug het veld van Estadio Misael Delgado in mag.
79'
Eerste gele kaart voor Rai dos Reis Ramos (Sao Paulo) in Valencia.
79'
Arbiter Bryan Loaiza kent een vrije trap toe aan Academia Puerto Cabello op de eigen helft.
79'
Scheidsrechter Bryan Loaiza geeft Academia Puerto Cabello een doeltrap.
78'
Scheidsrechter Bryan Loaiza geeft Sao Paulo een vrije trap op de eigen helft.
77'
Wissel in Valencia: Richard Jose Figueroa Aviles vervangt Williams Jose Lugo Ladera bij Academia Puerto Cabello.
77'
Academia Puerto Cabello heeft Kevin Eduardo De la Hoz Morys gewisseld. Andres Eduardo Montero Cardenas neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Noel Sanvicente.
77'
Trainer Dorival Silvestre Junior (Sao Paulo) gebruikt zijn vierde wissel en vervangt Marcos Paulo door Luciano.
75'
Rai dos Reis Ramos blesseert zich bij Sao Paulo, waardoor de wedstrijd even wordt stopgezet in Estadio Misael Delgado.
74'
Gele kaart in Valencia: Danny Marcos Perez Valdez (Academia Puerto Cabello) gaat op de bon bij scheidsrechter Bryan Loaiza.
74'
Sao Paulo krijgt van scheidsrechter Bryan Loaiza op eigen helft een vrije trap toegewezen.
74'
In Valencia krijgt Academia Puerto Cabello op de eigen helft een vrije trap te nemen.
72'
Vrije trap voor Academia Puerto Cabello op de helft van Sao Paulo.
71'
Inworp voor Academia Puerto Cabello op de helft van Sao Paulo.
70'
Inworp op de eigen helft voor Academia Puerto Cabello.
69'
68'
De uitploeg incasseert geel op naam van Pablo Maia.
68'
Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Bryan Loaiza een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Valencia.
66'
In Estadio Misael Delgado mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
65'
Sao Paulo heeft Luan gewisseld. Pablo Maia neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Dorival Silvestre Junior.