De bal is over de achterlijn geweest. CD Universidad Catolica mag een doeltrap nemen.
Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Olimpico Atahualpa.
90+6'
Facundo Martinez (CD Universidad Catolica) krijgt een tweede gele kaart en moet met rood van het veld.
90+5'
90+4'
Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Olimpico Atahualpa.
90+4'
Eerste gele kaart voor Royscer Rafael Colpa Bolano (Alianza FC Valledupar) in Quito.
90+3'
De thuisploeg incasseert geel op naam van Aron Rodriguez.
90+3'
Scheidsrechter Fernando Espinoza geeft Alianza FC Valledupar een vrije trap op de eigen helft.
90+3'
Facundo Martinez (CD Universidad Catolica) krijgt een eerste gele kaart.
90+2'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Alianza FC Valledupar in Quito.
90+2'
In Quito kopt Gustavo Vallecilla (CD Universidad Catolica) de bal, maar mist doel.
90+1'
CD Universidad Catolica mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
90'
Scheidsrechter Fernando Espinoza geeft een inworp aan CD Universidad Catolica op de eigen helft in Olimpico Atahualpa.
90'
Doeltrap voor CD Universidad Catolica in Olimpico Atahualpa.
89'
Vrije trap in Olimpico Atahualpa. Op de helft van CD Universidad Catolica mag Alianza FC Valledupar een vrije trap nemen.
88'
Inworp voor CD Universidad Catolica in Olimpico Atahualpa op de eigen helft.
88'
Buitenspelpositie CD Universidad Catolica.
87'
Scheidsrechter Fernando Espinoza geeft CD Universidad Catolica een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Alianza FC Valledupar.
86'
CD Universidad Catolica brengt Janus Vivar in de plaats van Fausto Grillo.
86'
Scheidsrechter Fernando Espinoza kent een vrije trap toe aan Alianza FC Valledupar, te nemen op de helft van CD Universidad Catolica.
86'
Vrije trap voor CD Universidad Catolica op de helft van Alianza FC Valledupar.
85'
Scheidsrechter Fernando Espinoza kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
85'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Quito.
83'
Scheidsrechter Fernando Espinoza geeft Alianza FC Valledupar een doeltrap.
83'
83'
Scheidsrechter Fernando Espinoza kent Alianza FC Valledupar een inworp toe op de helft van CD Universidad Catolica.
82'
Inworp voor Alianza FC Valledupar op de helft van CD Universidad Catolica.
82'
Wissel in Quito: Cristian Blanco Betancur vervangt Ever William Meza Mercado bij Alianza FC Valledupar.
81'
De bal is over de achterlijn geweest. Alianza FC Valledupar mag een doeltrap nemen.
81'
Jhon Cifuente mist het doel en scoort niet voor CD Universidad Catolica in Olimpico Atahualpa.
80'
Alianza FC Valledupar is weer compleet nu Pier Luigi Grazziani Serrano weer terug het veld in mag.
80'
Pier Luigi Grazziani Serrano (Alianza FC Valledupar) krijgt geel.
80'
Pier Luigi Grazziani Serrano raakt geblesseerd bij Alianza FC Valledupar en de wedstrijd ligt even stil voor een behandeling.
77'
77'
Een doelpoging van Jose Fajardo (CD Universidad Catolica) in Quito mist scherpte.
76'
CD Universidad Catolica krijgt van scheidsrechter Fernando Espinoza op eigen helft een vrije trap toegewezen.
76'
CD Universidad Catolica schiet tussen de palen, maar Mauro Diaz ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt in Quito.
76'
Vanaf links mag Gustavo Vallecilla een hoekschop nemen voor CD Universidad Catolica in Olimpico Atahualpa.
75'
Inworp voor CD Universidad Catolica ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Quito.