90+6'
Arbiter Cristhian Jordy Aleman Peralta kent een vrije trap toe aan Alianza FC Valledupar op de eigen helft.
90+5'
La Calera krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Cristhian Jordy Aleman Peralta op de helft van Alianza FC Valledupar.
90+5'
Vrije trap op een mooie plek gegeven door scheidsrechter Cristhian Jordy Aleman Peralta aan de thuisploeg.
90+4'
La Calera krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Cristhian Jordy Aleman Peralta in La Calera.
90+4'
La Calera schiet tussen de palen, maar Gabriel Hauche ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt in La Calera.
90+2'
Scheidsrechter Cristhian Jordy Aleman Peralta kent een vrije trap toe aan La Calera op een gevaarlijke plek voor Alianza FC Valledupar.
90+2'
In La Calera krijgt La Calera op de eigen helft een vrije trap te nemen.
90+1'
Inworp op de eigen helft voor La Calera.
90'
De bal is over de achterlijn geweest. Alianza FC Valledupar mag een doeltrap nemen.
90'
Doelpoging La Calera! Het schot van Matias Cavalleri gaat niet tussen de palen in La Calera.
90'
Scheidsrechter Cristhian Jordy Aleman Peralta geeft La Calera een vrije trap op de eigen helft.
89'
Trainer Hubert Antonio Bodhert Barrios (Alianza FC Valledupar) gebruikt zijn vijfde wissel en vervangt Andres Renteria door Ruyery Blanco.
89'
Inworp voor La Calera in Municipal Nicolas Chahuan op de eigen helft.
88'
La Calera krijgt een schietkans via Walter Benjamin Ponce Gallardo, maar scoort niet in Municipal Nicolas Chahuan.
87'
In Municipal Nicolas Chahuan mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
86'
Inworp Alianza FC Valledupar. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
85'
Scheidsrechter Cristhian Jordy Aleman Peralta kent La Calera een inworp toe op de helft van Alianza FC Valledupar.
84'
Renato Huerta schiet op doel maar scoort niet voor La Calera.
83'
Scheidsrechter Cristhian Jordy Aleman Peralta geeft La Calera een doeltrap.
82'
In La Calera krijgt Alianza FC Valledupar op de eigen helft een vrije trap te nemen.
80'
79'
Scheidsrechter Cristhian Jordy Aleman Peralta kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
79'
79'
Esteban Valencia (La Calera) schiet de bal op de lat in La Calera.
78'
Scheidsrechter Cristhian Jordy Aleman Peralta kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
75'
Alianza FC Valledupar krijgt van scheidsrechter Cristhian Jordy Aleman Peralta op eigen helft een vrije trap toegewezen.
75'
Inworp voor La Calera op de helft van Alianza FC Valledupar.
74'
Trainer Manuel Fernandez gebruikt zijn vijfde wissel. Emanuel Gigliotti wordt door Mauricio Morales vervangen bij de thuisploeg.
74'
De vierde wissel van La Calera. Renato Huerta komt erin voor Cesar Perez in Municipal Nicolas Chahuan.
74'
Wissel in La Calera: Santiago Orozco vervangt Jair Andres Castillo Leon bij Alianza FC Valledupar.
74'
Alianza FC Valledupar gebruikt de derde wissel. Emerson Geovanny Batalla Martinez vervangt Jesus Munoz.
73'
Jesus Antonio Figueroa Olaya scoort via een penalty. Alianza FC Valledupar leidt met 0-1.
72'
Gele kaart in La Calera: Bruno Sebastian Romo Rojas (La Calera) gaat op de bon bij scheidsrechter Cristhian Jordy Aleman Peralta.
69'
Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Municipal Nicolas Chahuan.
67'
Arbiter Cristhian Jordy Aleman Peralta kent een vrije trap toe aan La Calera op de eigen helft.
66'
Gabriel Hauche schiet op doel maar scoort niet voor La Calera in La Calera.
66'
65'
De thuisploeg wisselt Matias Munoz voor Gabriel Hauche.
65'
Scheidsrechter Cristhian Jordy Aleman Peralta geeft een inworp aan Alianza FC Valledupar op de eigen helft in Municipal Nicolas Chahuan.