90+7'
Inworp voor Cruzeiro EC MG in Estadio Armando Maestre Pavajeau op de eigen helft.
90+7'
Inworp op de eigen helft voor Cruzeiro EC MG.
90+6'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Valledupar.
90+3'
Cruzeiro EC MG bouwt zijn voorsprong in Valledupar uit tot 0-3 dankzij een doelpunt van Papagaio.
90+2'
Matheus Pereira neemt de door scheidsrechter Andres Merlos gegeven hoekschop voor Cruzeiro EC MG in Valledupar.
90'
De bal is over de achterlijn geweest. Cruzeiro EC MG mag een doeltrap nemen.
90'
Doelpoging Alianza FC Valledupar! Het schot van Leonardo Enrique Saldana Carvajal gaat niet tussen de palen.
90'
Royscer Rafael Colpa Bolano neemt de door scheidsrechter Andres Merlos gegeven hoekschop voor Alianza FC Valledupar in Valledupar.
89'
Alianza FC Valledupar krijgt een schietkans via Mayer Gil, maar scoort niet.
89'
Scheidsrechter Andres Merlos kent Alianza FC Valledupar een inworp toe op de helft van Cruzeiro EC MG.
88'
In Estadio Armando Maestre Pavajeau mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
88'
Inworp voor Alianza FC Valledupar ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Valledupar.
87'
Alianza FC Valledupar schiet tussen de palen, maar Mayer Gil ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt in Valledupar.
86'
Inworp Cruzeiro EC MG. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
85'
De vijfde wissel van Cruzeiro EC MG. Hueglo dos Santos Neris komt erin voor Ze Ivaldo in Estadio Armando Maestre Pavajeau.
84'
Trainer Fernando Seabra (Cruzeiro EC MG) gebruikt zijn vierde wissel en vervangt Lucas Silva door Ramiro.
83'
Doeltrap voor Cruzeiro EC MG in Estadio Armando Maestre Pavajeau.
83'
Mayer Gil (Alianza FC Valledupar) kopt de bal op doel, maar mist wat zuiverheid in zijn afwerking.
81'
Scheidsrechter Andres Merlos kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
80'
Doeltrap voor Alianza FC Valledupar in Estadio Armando Maestre Pavajeau.
79'
Lucas Silva schiet op doel maar scoort niet voor Cruzeiro EC MG in Valledupar.
78'
Scheidsrechter Andres Merlos geeft Cruzeiro EC MG een vrije trap op de eigen helft.
77'
73'
De thuisploeg wisselt Emerson Geovanny Batalla Martinez voor Marlon Junior Torres Obeso.
73'
Alianza FC Valledupar krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Andres Merlos op de helft van Cruzeiro EC MG.
72'
71'
Inworp op de eigen helft voor Alianza FC Valledupar.
71'
Bij Cruzeiro EC MG komt Papagaio er in. Hij vervangt Rafael Silva.
70'
De uitploeg vervangt Alvaro Barreal door Lucas Hernan Villalba.
70'
Scheidsrechter Andres Merlos geeft een inworp aan Alianza FC Valledupar op de eigen helft in Estadio Armando Maestre Pavajeau.
70'
68'
Arbiter Andres Merlos kent een vrije trap toe aan Cruzeiro EC MG op de eigen helft.
68'
Scheidsrechter Andres Merlos geeft Alianza FC Valledupar een doeltrap.
68'
Doelpoging Cruzeiro EC MG! Het schot van Matheus Pereira gaat niet tussen de palen in Valledupar.
67'
De thuisploeg krijgt een doeltrap in Valledupar.
66'
66'
66'
Inworp voor Cruzeiro EC MG op de helft van Alianza FC Valledupar.
65'
Eerste gele kaart voor Ze Ivaldo (Cruzeiro EC MG) in Valledupar.
65'
In Valledupar krijgt Alianza FC Valledupar op de eigen helft een vrije trap te nemen.