90'
Independiente Medellín krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Paulo Cesar Zanovelli da Silva op de helft van CD Universidad Cesar Vallejo.
89'
Independiente Medellín krijgt van scheidsrechter Paulo Cesar Zanovelli da Silva op eigen helft een vrije trap toegewezen.
88'
Doeltrap voor Independiente Medellín in Estadio Mansiche.
85'
CD Universidad Cesar Vallejo krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Paulo Cesar Zanovelli da Silva in Trujillo.
84'
De thuisploeg krijgt een doeltrap in Trujillo.
83'
Vrije trap voor Independiente Medellín op de helft van CD Universidad Cesar Vallejo.
83'
Scheidsrechter Paulo Cesar Zanovelli da Silva kent een vrije trap toe aan Independiente Medellín, te nemen op de helft van CD Universidad Cesar Vallejo.
80'
De vijfde wissel van Independiente Medellín. Andres Davila komt erin voor Brayan Leon Muniz in Estadio Mansiche.
79'
Brayan Leon Muniz met de assist.
79'
Treffer in Estadio Mansiche! Independiente Medellín scoort via Baldomero Perlaza de 1-5 en loopt verder uit.
78'
Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Trujillo.
77'
Independiente Medellín gebruikt de vierde wissel. Baldomero Perlaza vervangt Jhon Freduar Vasquez Anaya.
76'
Independiente Medellín brengt Yairo Moreno in de plaats van Mender Garcia.
76'
De bal is over de achterlijn geweest. CD Universidad Cesar Vallejo mag een doeltrap nemen.
76'
Scheidsrechter Paulo Cesar Zanovelli da Silva geeft Independiente Medellín een doeltrap.
75'
Scheidsrechter Paulo Cesar Zanovelli da Silva geeft Independiente Medellín een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van CD Universidad Cesar Vallejo.
74'
Trainer Guillermo Salas (CD Universidad Cesar Vallejo) gebruikt zijn vierde wissel en vervangt Pierre Sebastian Da Silva door Aldo Stefano Olaya Maker.
73'
De voorzet kwam van Pablo Lima Gualco.
73'
Doelpunt! Miguel Angel Monsalve Gonzales breidt de voorsprong uit. Independiente Medellín leidt met 1-4.
72'
Scheidsrechter Paulo Cesar Zanovelli da Silva kent CD Universidad Cesar Vallejo een inworp toe op de helft van Independiente Medellín.
64'
Scheidsrechter Paulo Cesar Zanovelli da Silva geeft CD Universidad Cesar Vallejo een doeltrap.
64'
Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Trujillo.
64'
Bij CD Universidad Cesar Vallejo komt Cristian Benavente er in. Hij vervangt Jairo Velez.
63'
Oscar David Barreto Perez vervangt Frank Joseph Ysique Alguedas bij de thuisploeg.
63'
Trainer Guillermo Salas gebruikt zijn eerste wissel. Yorleys Mena Palacios wordt door Osnar Noronha Montani vervangen bij de thuisploeg.
62'
Doeltrap voor CD Universidad Cesar Vallejo in Estadio Mansiche.
61'
Scheidsrechter Paulo Cesar Zanovelli da Silva kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
59'
Vrije trap in Estadio Mansiche. Op de helft van Independiente Medellín mag CD Universidad Cesar Vallejo een vrije trap nemen.
59'
Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Estadio Mansiche.
59'
Miguel Angel Monsalve Gonzales deed het voorbereidende werk.
59'
Mender Garcia legt de bal in het net. De uitploeg breidt de voorsprong uit: 1-3!
58'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Independiente Medellín in Trujillo.
58'
Inworp voor CD Universidad Cesar Vallejo in de buurt van het vijandige doel in Estadio Mansiche.
55'
Jairo Velez neemt de door scheidsrechter Paulo Cesar Zanovelli da Silva gegeven hoekschop voor CD Universidad Cesar Vallejo in Trujillo.
53'
De uitploeg vervangt Diego Fernando Moreno Quintero door Jaime Alvarado.
53'
Scheidsrechter Paulo Cesar Zanovelli da Silva geeft een inworp aan CD Universidad Cesar Vallejo op de eigen helft in Estadio Mansiche.
52'
In Estadio Mansiche mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
51'
Scheidsrechter Paulo Cesar Zanovelli da Silva kent Independiente Medellín een inworp toe op de helft van CD Universidad Cesar Vallejo.