90+4'
Scheidsrechter Gustavo Tejera kent een vrije trap toe aan Independiente Medellín, te nemen op de helft van Always Ready.
90+3'
Gele kaart in Medellin: Diego Daniel Medina Roman (Always Ready) gaat op de bon bij scheidsrechter Gustavo Tejera.
90+1'
Scheidsrechter Gustavo Tejera fluit de uitploeg terug voor buitenspel in Medellin.
89'
Een speler van de uitploeg bevindt zich in buitenspelpositie en wordt teruggefloten door scheidsrechter Gustavo Tejera.
88'
Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Medellin.
86'
Eder Chaux (Independiente Medellín) lijkt weer hersteld en kan de wedstrijd verder voortzetten in Medellin.
86'
Scheidsrechter Gustavo Tejera geeft een gele kaart aan Juan Arizala (Independiente Medellín).
85'
De scheidsrechter legt de wedstrijd even stil vanwege een blessure van Eder Chaux (Independiente Medellín).
85'
Scheidsrechter Gustavo Tejera geeft Always Ready een vrije trap op de eigen helft.
85'
Estadio Atanasio Girardot ziet hoe Yairo Moreno op doel schiet, maar niet scoort voor Independiente Medellín.
84'
Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Estadio Atanasio Girardot.
84'
De thuisploeg incasseert geel op naam van Jaime Alvarado.
82'
Het voorbereidende werk werd verricht door Diego Fernando Moreno Quintero.
82'
Yairo Moreno legt de bal in het net. De thuisploeg breidt de voorsprong uit: 4-0!
81'
Inworp op de eigen helft voor Independiente Medellín.
81'
De vijfde wissel van Independiente Medellín. Juan Arizala komt erin voor Miguel Angel Monsalve Gonzales in Estadio Atanasio Girardot.
80'
Independiente Medellín gebruikt de vierde wissel. Andres Davila vervangt Pablo Lima Gualco.
80'
Always Ready heeft Robson Matheus Tome de Araujo Benegas gewisseld. Ayron Del Valle neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Jose Flabio Torres Sierra.
80'
Scheidsrechter Gustavo Tejera geeft een inworp aan Independiente Medellín op de eigen helft in Estadio Atanasio Girardot.
76'
Inworp Independiente Medellín. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
75'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Independiente Medellín in Medellin.
75'
Vanaf links mag Julio Hector Herrera Farel een hoekschop nemen voor Always Ready in Estadio Atanasio Girardot.
75'
Always Ready mag een hoekschop nemen vanaf links via Julio Hector Herrera Farel in Estadio Atanasio Girardot.
73'
73'
De uitploeg vervangt Adalid Terrazas Abasto door Moises Paniagua.
72'
Wissel in Medellin: Julio Hector Herrera Farel vervangt Pablo Vaca Justiniano bij Always Ready.
72'
Vrije trap voor Independiente Medellín op de helft van Always Ready.
72'
Eerste gele kaart voor Marcelo Sebastian Suarez Justiniano (Always Ready) in Medellin.
71'
De bal is over de achterlijn geweest. Independiente Medellín mag een doeltrap nemen.
71'
Doelpoging Always Ready! Het schot van Adalid Terrazas Abasto gaat niet tussen de palen.
71'
Independiente Medellín brengt Cristian Graciano in de plaats van Luis Orejuela.
70'
70'
Inworp voor Always Ready ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Medellin.
69'
Scheidsrechter Gustavo Tejera geeft Independiente Medellín een doeltrap.
69'
De poging van Jose Carabali (Always Ready) mist doel in Estadio Atanasio Girardot.
68'
Scheidsrechter Gustavo Tejera kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.