Inworp voor Defensa y Justicia op de helft van Independiente Medellín.
Vrije trap voor Defensa y Justicia op de helft van Independiente Medellín.
90+3'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Defensa y Justicia in Gobernador Julio A. Costa.
90+3'
Mender Garcia kopt namens Independiente Medellín op doel, zonder doelpunt als resultaat.
90+2'
Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Braulio da Silva Machado een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Gobernador Julio A. Costa.
90'
Facundo Echevarria (Defensa y Justicia) krijgt geel van scheidsrechter Braulio da Silva Machado in Estadio Norberto Tomaghello en moet oppassen.
89'
Scheidsrechter Braulio da Silva Machado geeft Independiente Medellín een vrije trap op de eigen helft.
89'
Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Estadio Norberto Tomaghello.
89'
Kevin Lopez neemt de door scheidsrechter Braulio da Silva Machado gegeven hoekschop voor Defensa y Justicia in Gobernador Julio A. Costa.
88'
Inworp voor Independiente Medellín in Estadio Norberto Tomaghello op de eigen helft.
88'
De uitploeg wisselt Luis Orejuela voor Cristian Graciano.
87'
Inworp Defensa y Justicia. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
87'
Independiente Medellín krijgt van scheidsrechter Braulio da Silva Machado op eigen helft een vrije trap toegewezen.
87'
Nicolas Blandi vervangt Gabriel Alanis bij de thuisploeg.
86'
Scheidsrechter Braulio da Silva Machado kent Defensa y Justicia een inworp toe op de helft van Independiente Medellín.
85'
De bal is over de achterlijn geweest. Independiente Medellín mag een doeltrap nemen.
85'
De poging van Kevin Lopez (Defensa y Justicia) mist doel.
84'
In Estadio Norberto Tomaghello mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
83'
Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Gobernador Julio A. Costa.
83'
Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Gobernador Julio A. Costa.
82'
Scheidsrechter Braulio da Silva Machado geeft Independiente Medellín een doeltrap.
82'
Estadio Norberto Tomaghello ziet hoe een schot van Facundo Echevarria (Defensa y Justicia) de paal treft!
80'
In Gobernador Julio A. Costa krijgt Independiente Medellín op de eigen helft een vrije trap te nemen.
79'
Jimer Esteban Fory Mejia gaat in het boekje van de scheidsrechter.
78'
Vrije trap in Estadio Norberto Tomaghello. Op de helft van Independiente Medellín mag Defensa y Justicia een vrije trap nemen.
78'
Scheidsrechter Braulio da Silva Machado geeft een inworp aan Independiente Medellín op de eigen helft in Estadio Norberto Tomaghello.
78'
Defensa y Justicia krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Braulio da Silva Machado op de helft van Independiente Medellín.
77'
Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Estadio Norberto Tomaghello.
77'
Independiente Medellín gebruikt de vierde wissel. Leyser Chaverra Renteria vervangt Diego Fernando Moreno Quintero.
76'
73'
Scheidsrechter Braulio da Silva Machado kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
73'
Gele kaart. Pablo Lima Gualco (Independiente Medellín) gaat op de bon.
73'
Scheidsrechter Braulio da Silva Machado geeft Defensa y Justicia een vrije trap op de eigen helft.
72'
Vrije trap voor Independiente Medellín op de helft van Defensa y Justicia.
71'
Wissel in Gobernador Julio A. Costa: Elias Calderon vervangt Francisco Marco bij Defensa y Justicia.
70'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Gobernador Julio A. Costa.
70'
Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Braulio da Silva Machado een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Gobernador Julio A. Costa.