Juninho Capixaba (Red Bull Bragantino SP) gaat in het boekje en moet nu uitkijken voor een tweede gele kaart.
90+7'
In Braganca Paulista krijgt Botafogo op de eigen helft een vrije trap te nemen.
90+6'
Scheidsrechter Wilmar Roldan geeft een inworp aan Botafogo op de eigen helft in Nabizao.
90+6'
In Nabizao mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
90+5'
Red Bull Bragantino SP krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Wilmar Roldan op de helft van Botafogo.
90+5'
Scheidsrechter Wilmar Roldan kent Red Bull Bragantino SP een inworp toe op de helft van Botafogo.
90+4'
Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Braganca Paulista.
90+3'
Inworp op de eigen helft voor Red Bull Bragantino SP.
90+3'
Vrije trap voor Red Bull Bragantino SP op de helft van Botafogo.
90+3'
Inworp voor Red Bull Bragantino SP in de buurt van het vijandige doel in Nabizao.
90+2'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Red Bull Bragantino SP in Braganca Paulista.
90+1'
Red Bull Bragantino SP mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
90'
De uitploeg incasseert geel op naam van Janderson de Carvalho Costa.
90'
Red Bull Bragantino SP krijgt van scheidsrechter Wilmar Roldan op eigen helft een vrije trap toegewezen.
90'
Botafogo krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Wilmar Roldan in Braganca Paulista.
89'
Arbiter Wilmar Roldan kent een vrije trap toe aan Botafogo op de eigen helft.
87'
86'
De assist kwam van Juninho Capixaba.
86'
Doelpunt! De thuisploeg komt op een 1-1 gelijke stand via Talisson de Almeida.
85'
Scheidsrechter Wilmar Roldan geeft Red Bull Bragantino SP een doeltrap.
84'
83'
Bij Botafogo komt Janderson de Carvalho Costa er in. Hij vervangt Soares.
83'
Tche Tche vervangt Jose Antonio dos Santos Junior bij de uitploeg.
82'
Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Nabizao.
81'
Doeltrap voor Botafogo in Nabizao.
80'
Scheidsrechter Wilmar Roldan geeft Botafogo een doeltrap.
80'
De scherpte ontbreekt bij Helinho (Red Bull Bragantino SP). Zijn poging mist doel.
80'
Scheidsrechter Wilmar Roldan geeft een gele kaart aan Soares (Botafogo).
80'
Scheidsrechter Wilmar Roldan geeft Red Bull Bragantino SP een vrije trap op de eigen helft.
79'
Trainer Pedro Caixinha (Red Bull Bragantino SP) gebruikt zijn vierde wissel en vervangt Jadsom door Matheus Fernandes.
79'
De thuisploeg vervangt Eduardo Sasha door Talisson de Almeida.
79'
De thuisploeg wisselt Lincoln voor Lopes Guilherme.
76'
De voorzet kwam van Hugo.
76'
Doelpunt! Jose Antonio dos Santos Junior bezorgt Botafogo een 0-1 voorsprong.
75'
Buitenspel Red Bull Bragantino SP. Scheidsrechter Wilmar Roldan fluit de thuisploeg terug in Nabizao.
74'
Inworp voor Red Bull Bragantino SP ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Braganca Paulista.
72'
Trainer Fabio Matias gebruikt zijn derde wissel. Jefferson Savarino wordt door Hugo vervangen bij de uitploeg.
72'
De tweede wissel van Botafogo. Gregore komt erin voor Danilo in Nabizao.
72'
Scheidsrechter Wilmar Roldan geeft Red Bull Bragantino SP een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Botafogo.