Brian Blasi (Nacional) krijgt zijn strafschop er niet in.
Gonzalo Ariel Sosa scoort voor Palestino.
PEN
Edgardo Orzuza scoort zijn strafschop voor Nacional.
90+5'
Inworp Palestino. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
90+5'
Inworp voor Palestino ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in La Cisterna.
90+4'
Scheidsrechter Andres Matonte kent een vrije trap toe aan Palestino, te nemen op de helft van Nacional.
90+4'
In Municipal de La Cisterna mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
90+3'
Scheidsrechter Andres Matonte kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
90+2'
Benjamin Rojas (Palestino) krijgt geel van scheidsrechter Andres Matonte in Municipal de La Cisterna en moet oppassen.
90'
Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in La Cisterna.
89'
Vrije trap voor Palestino op de helft van Nacional.
87'
Gele kaart. Sergio Maximiliano Ojeda (Nacional) gaat op de bon.
87'
Inworp voor Nacional op de helft van Palestino.
86'
In La Cisterna krijgt Nacional op de eigen helft een vrije trap te nemen.
84'
Gonzalo Ariel Sosa met de assist.
84'
Cristian Suarez scoort met het hoofd en brengt Palestino dichterbij. 1-3.
84'
Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Municipal de La Cisterna.
81'
Scheidsrechter Andres Matonte kent een vrije trap toe aan Palestino op een gevaarlijke plek voor Nacional.
81'
Bij Nacional komt Leandro Meza er in. Hij vervangt Juan Fernando Alfaro.
81'
Nacional gebruikt de vierde wissel. Juan Sebastian Vargas Melgarejo vervangt Ignacio Daniel Bailone.
80'
Palestino krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Andres Matonte op de helft van Nacional.
79'
Scheidsrechter Andres Matonte kent Palestino een inworp toe op de helft van Nacional.
78'
Doeltrap voor Nacional in Municipal de La Cisterna.
76'
Inworp voor Palestino in Municipal de La Cisterna op de eigen helft.
75'
Palestino brengt Felipe Chamorro in de plaats van Nicolas Linares.
75'
De thuisploeg vervangt Bryan Carrasco door Brayan Vejar.
75'
De bal is over de achterlijn geweest. Nacional mag een doeltrap nemen.
74'
De uitploeg krijgt een doeltrap in La Cisterna.
73'
Bij de uitploeg moet de geblesseerde Orlando Gabriel Gaona Lugo plaats maken voor Marcelo Sebastian Gonzalez Cabral.
72'
Het spel ligt even stil: Orlando Gabriel Gaona Lugo (Nacional) is geblesseerd.
71'
71'
70'
De uitploeg wisselt Facundo Ezequiel Velazco Flores voor Jordan Federico Santacruz Rodas.
70'
Trainer Juan Pablo Pumpido (Nacional) gebruikt zijn eerste wissel en vervangt Claudio Ronaldo Nunez Aquino door Ismael Benegas Arevalos.
67'
Doelpunt in La Cisterna! Juan Fernando Alfaro vergroot de voorsprong tot 0-3 voor Nacional.
66'
Gele kaart in La Cisterna: Gonzalo Ariel Sosa (Palestino) gaat op de bon bij scheidsrechter Andres Matonte.