Jose Antonio dos Santos Junior mist het doel en scoort niet voor Botafogo in Nilton Santos.
Botafogo mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
88'
Doeltrap voor Club Aurora in Nilton Santos.
87'
Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Jesus Valenzuela Saez een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Rio de Janeiro.
86'
Arbiter Jesus Valenzuela Saez kent een vrije trap toe aan Club Aurora op de eigen helft.
85'
Scheidsrechter Jesus Valenzuela Saez geeft Club Aurora een vrije trap op de eigen helft.
84'
Botafogo krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Jesus Valenzuela Saez op de helft van Club Aurora.
84'
Inworp op de eigen helft voor Botafogo.
84'
Botafogo brengt Diego Hernandez in de plaats van Carlos Eduardo.
83'
Scheidsrechter Jesus Valenzuela Saez fluit voor buitenspel van Botafogo.
81'
Door een doelpunt van Jose Antonio dos Santos Junior loopt de thuisploeg verder uit op de tegenstander. Het is 6-0 in Rio de Janeiro.
80'
Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Rio de Janeiro.
78'
Wissel in Rio de Janeiro: Janderson de Carvalho Costa vervangt Soares bij Botafogo.
78'
Buitenspelpositie Soares (Botafogo).
77'
Scheidsrechter Jesus Valenzuela Saez kent Botafogo een inworp toe op de helft van Club Aurora.
74'
Club Aurora gebruikt de vijfde wissel. Antonio Bustamante vervangt Jair Alexander Reynoso Moreno.
74'
De vierde wissel van Club Aurora. Carlos Sejas komt erin voor Sergio Henrique Francisco in Nilton Santos.
74'
71'
Buitenspel Botafogo. Scheidsrechter Jesus Valenzuela Saez fluit de thuisploeg terug in Nilton Santos.
71'
Inworp voor Botafogo op de helft van Club Aurora.
69'
Soares deed het voorbereidende werk.
69'
Botafogo loopt uit naar een comfortabele 5-0 voorsprong dankzij Jose Antonio dos Santos Junior.
68'
Inworp Club Aurora. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
68'
Inworp voor Club Aurora in Nilton Santos op de eigen helft.
67'
Voor Tche Tche is de wedstrijd voorbij. Kaue Rodrigues Pessanha vervangt de aangeslagen speler bij Botafogo.
66'
Tche Tche (Botafogo) is weer terug in het veld en lijkt de wedstrijd te kunnen voortzetten.
66'
Enrique Troncoso vervangt Ezequiel Michelli bij de uitploeg.
66'
De thuisploeg vervangt Damian Suarez door Mateo Ponte Costa.
65'
Trainer Fabio Matias (Botafogo) gebruikt zijn eerste wissel en vervangt Alexander Nahuel Barboza Ullua door Gregore.
65'
Buitenspel Botafogo.
65'
Botafogo schiet tussen de palen, maar Jefferson Savarino ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt in Rio de Janeiro.
63'
Tche Tche blesseert zich bij Botafogo, waardoor de wedstrijd even wordt stopgezet in Nilton Santos.
62'
Buitenspel van de thuisploeg.
62'
Botafogo schiet tussen de palen, maar Jefferson Savarino ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt.
60'
Oswaldo Enrique Blanco Mancilla staat buitenspel. Club Aurora krijgt een vrije trap tegen.
60'
Scheidsrechter Jesus Valenzuela Saez geeft Club Aurora een doeltrap.
59'
59'
Scheidsrechter Jesus Valenzuela Saez geeft een gele kaart aan Diego Martin Alaniz Avila (Club Aurora).
59'
Vrije trap in Nilton Santos. Op de helft van Club Aurora mag Botafogo een vrije trap nemen.