De wedstrijd is afgelopen na de penaltyreeks.
91'
Vandaag is het aantal aanwezigen 69456.
91'
PEN
G O O O A A A L - Nicolás Otamendi benut de strafschop met rechts! Alexander Dominguez was nog heel dichtbij!
91'
PEN
G O O O A A A L - Jordy Caicedo zet de penalty om in een doelpunt met rechts door het midden! Damián Martínez sprong naar rechts!
91'
PEN
G O O O A A A L - Gonzalo Montiel benut de strafschop met rechts! Alexander Dominguez had weinig geluk en koos de verkeerde hoek!
91'
PEN
G O O O A A A L - John Yeboah benut de strafschop met links! Damián Martínez had weinig geluk en koos de verkeerde hoek!
91'
PEN
G O O O A A A L - Alexis Mac Allister benut de strafschop met rechts! Alexander Dominguez had weinig geluk en koos de verkeerde hoek!
91'
PEN
HE MIST! - Alan Minda van Ecuador neemt de pingel, maar Damián Martínez stopt 'm!
91'
PEN
G O O O A A A L - Julian Alvarez benut de strafschop met rechts! Alexander Dominguez was nog heel dichtbij!
91'
PEN
HE MIST! - Angel Mena van Ecuador neemt de pingel, maar Damián Martínez stopt 'm!
91'
PEN
OP DE LAT! - Lionel Messi van Argentinië neemt de strafschop, maar hij raakt de dwarsligger.
91'
De strafschoppenreeks begint.
91'
Wij wachten op de strafschoppenreeks.
90+9'
Balbezit: Argentinië: 51%, Ecuador: 49%.
90+9'
Kevin Rodriguez speelt de bal met de hand.
90+8'
De wedstrijd wordt hervat met een scheidsrechtersbal.
90+8'
Het spel is stopgezet omdat er een speler op het veld ligt.
90+8'
Moises Caicedo wint een luchtduel van Julian Alvarez.
90+8'
Een doeltrap voor Argentinië.
90+7'
Er doet zich een kans voor voor Jordy Caicedo van Ecuador, maar zijn kopbal gaat naast
90+7'
De voorzet door Alan Minda van Ecuador bereikt een teamgenoot in het strafschopgebied.
90+7'
90+6'
Alexis Mac Allister haalt de druk van de ketel met een onderschepping.
90+6'
Ecuador met een potentieel gevaarlijke aanval.
90+5'
Nahuel Molina verlaat het veld om door Gonzalo Montiel vervangen te worden bij een tactische wissel.
90+5'
90+5'
GELDIG DOELPUNT! - Na een grondige check van de situatie beslist de scheidsrechter dat het doelpunt van Ecuador staat.
90+3'
VAR - DOELPUNT! - De scheidsrechter heeft het spel gestopt. VAR-controle gaande, een mogelijke goal voor Ecuador.
90+2'
GELIJKMAKER! Het is ze gelukt in de laaatste minuut! Krijgen we hier nog een mega-ontknoping?
90+1'
De assist voor het doelpunt is van John Yeboah.
90+1'
G O O O A A A L - Kevin Rodriguez Ecuador scoort met een kopbal.
90+1'
De voorzet door John Yeboah van Ecuador bereikt een teamgenoot in het strafschopgebied.
90+1'
De scheidsrechter geeft een vrije trap, omdat Julian Alvarez van Argentinië Angel Mena liet struikelen