Basaksehir Fatih Terim Stadium ziet hoe Krzysztof Piatek op doel schiet, maar niet scoort voor Basaksehir FK.
90+8'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Basaksehir FK in Istanboel.
90+8'
Hoekschop voor Rapid Wien in Basaksehir Fatih Terim Stadium. Nikolaus Wurmbrand neemt deze vanaf rechts.
90+6'
Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Istanboel.
90+5'
Rapid Wien gebruikt de vierde wissel. Noah Bischof vervangt Guido Burgstaller.
90+5'
Kans voor Basaksehir FK in Basaksehir Fatih Terim Stadium! De kopbal van Jerome Opoku mist het doel.
90+5'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Istanboel.
90+4'
Scheidsrechter Adam Ladeback kent een vrije trap toe aan Basaksehir FK, te nemen op de helft van Rapid Wien.
90+3'
Vanaf links mag Dimitris Pelkas een hoekschop nemen voor Basaksehir FK in Basaksehir Fatih Terim Stadium.
90+1'
Inworp Basaksehir FK. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
90'
Doeltrap voor Rapid Wien in Basaksehir Fatih Terim Stadium.
88'
Scheidsrechter Adam Ladeback geeft een inworp aan Rapid Wien op de eigen helft in Basaksehir Fatih Terim Stadium.
87'
Bij de uitploeg moet de geblesseerde Mamadou Sangare plaats maken voor Tobias Borkeeiet.
86'
Scheidsrechter Adam Ladeback legt het spel even stil voor een blessurebehandeling van Mamadou Sangare (Rapid Wien) in Basaksehir Fatih Terim Stadium.
86'
84'
De vijfde wissel van Basaksehir FK. Philippe Keny komt erin voor Berat Ayberk Ozdemir in Basaksehir Fatih Terim Stadium.
83'
Basaksehir FK krijgt van scheidsrechter Adam Ladeback op eigen helft een vrije trap toegewezen.
83'
Wissel in Istanboel: Nikolaus Wurmbrand vervangt Dion Drena Beljo bij Rapid Wien.
82'
De uitploeg wisselt Louis Schaub voor Maximilian Hofmann.
82'
Inworp voor Rapid Wien in Basaksehir Fatih Terim Stadium op de eigen helft.
81'
Scheidsrechter Adam Ladeback geeft Rapid Wien een doeltrap.
81'
De kopbal van Krzysztof Piatek belandt niet in het doel van de tegenpartij. Geen goal voor Basaksehir FK.
80'
Inworp Rapid Wien. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
79'
78'
Lucas Lima neemt de door scheidsrechter Adam Ladeback gegeven hoekschop voor Basaksehir FK in Istanboel.
77'
Scheidsrechter Adam Ladeback geeft Basaksehir FK een vrije trap op de eigen helft.
76'
Basaksehir FK heeft Deniz Turuc gewisseld. Lucas Lima neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Cagdas Atan.
76'
Trainer Cagdas Atan (Basaksehir FK) gebruikt zijn derde wissel en vervangt Serdar Gürler door Davidson.
75'
Buitenspelpositie van de uitploeg.
71'
In Basaksehir Fatih Terim Stadium mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
69'
Inworp voor Rapid Wien in de buurt van het vijandige doel in Basaksehir Fatih Terim Stadium.
68'
Vrije trap op een mooie plek gegeven door scheidsrechter Adam Ladeback aan de uitploeg.
66'
Eerste gele kaart voor Matthias Seidl (Rapid Wien) in Istanboel.
62'
De thuisploeg vervangt Joao Figueiredo door Dimitris Pelkas.
62'
Trainer Cagdas Atan gebruikt zijn eerste wissel. Miguel Crespo wordt door Berkay Ozcan vervangen bij de thuisploeg.
61'
De bal is over de achterlijn geweest. Basaksehir FK mag een doeltrap nemen.
61'
De scherpte ontbreekt bij Guido Burgstaller (Rapid Wien). Zijn poging mist doel.
59'
Vrije trap in Basaksehir Fatih Terim Stadium. Op de helft van Rapid Wien mag Basaksehir FK een vrije trap nemen.