2 - 0Agg: 2 - 3Einde
90+11'
Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Austin.
90+10'
Austin FC krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Oshane Nation op de helft van Violette AC.
90+10'
Scheidsrechter Oshane Nation geeft Austin FC een doeltrap.
90+9'
Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Q2 Stadium.
90+8'
Austin FC mag een hoekschop nemen vanaf Rechts via Emiliano Rigoni in Q2 Stadium.
90+8'
Doeltrap voor Violette AC in Q2 Stadium.
90+8'
De poging van Adam Lundqvist (Austin FC) mist doel in Q2 Stadium.
90+7'
Inworp voor Austin FC op de helft van Violette AC.
90+6'
Scheidsrechter Oshane Nation geeft Austin FC een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Violette AC.
90+5'
Coach Rony Attimy voert noodgedwongen zijn derde wissel door. Fernando Ciceron moet aangeslagen het veld verlaten en wordt vervangen door Jude Saint-Louis.
90+5'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Austin.
90+4'
Fernando Ciceron (Violette AC) is weer terug in het veld en lijkt de wedstrijd te kunnen voortzetten.
90+3'
De scheidsrechter legt de wedstrijd even stil vanwege een blessure van Fernando Ciceron (Violette AC).
90+2'
Scheidsrechter Oshane Nation kent Austin FC een inworp toe op de helft van Violette AC.
90+1'
Violette AC moet opletten als Austin FC van scheidsrechter Oshane Nation een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
90'
Scheidsrechter Oshane Nation geeft een gele kaart aan Shad San Millan (Violette AC).
90'
Scheidsrechter Oshane Nation geeft Violette AC een doeltrap.
90'
Vrije trap voor Austin FC op de helft van Violette AC.
89'
De bal is over de achterlijn geweest. Violette AC mag een doeltrap nemen.
88'
87'
Maudwindo Germain (Violette AC) krijgt een eerste gele kaart.
87'
Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Oshane Nation een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Austin.
86'
Inworp voor Austin FC in Q2 Stadium op de eigen helft.
86'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Violette AC in Austin.
86'
Sebastian Driussi mist het doel en scoort niet voor Austin FC in Q2 Stadium.
85'
In Q2 Stadium ziet het publiek dat Bradley Stuver (Austin FC) weer binnen de lijnen is na zijn blessure.
84'
Het spel ligt even stil in Austin. Bradley Stuver (Austin FC) raakt geblesseerd en heeft verzorging nodig.
84'
Emiliano Rigoni neemt de door scheidsrechter Oshane Nation gegeven hoekschop voor Austin FC in Austin.
82'
82'
De scherpte ontbreekt bij Owen Wolff (Austin FC). Zijn poging mist doel in Austin.
81'
De vierde wissel van Austin FC. Will Bruin komt erin voor Jon Gallagher in Q2 Stadium.
81'
Renato Lambert vervangt Stevenson Guillaume bij de uitploeg.
80'
80'
Vergeefse doelpoging Alexander Ring (Austin FC).
79'
78'
Inworp Violette AC. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.