2 - 1Agg: 2 - 6Einde
90'
De bal is over de achterlijn geweest. Club Leon mag een doeltrap nemen.
89'
Vrije trap op een mooie plek gegeven door scheidsrechter Keylor Herrera aan de thuisploeg.
88'
Scheidsrechter Keylor Herrera kent een vrije trap toe aan Violette AC, te nemen op de helft van Club Leon.
86'
Scheidsrechter Keylor Herrera kent Violette AC een inworp toe op de helft van Club Leon.
86'
Scheidsrechter Keylor Herrera geeft Violette AC een vrije trap op de eigen helft.
85'
Club Leon gebruikt de derde wissel. Joel Campbell vervangt Jose Alvarado.
85'
Scheidsrechter Keylor Herrera kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
83'
Inworp op de eigen helft voor Club Leon.
81'
Violette AC krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Keylor Herrera op de helft van Club Leon.
81'
Inworp Club Leon. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
80'
Bij Violette AC komt Peterson Revanche er in. Hij vervangt Miche Naider Chery.
78'
76'
75'
Gele kaart. Johnny Parima (Violette AC) gaat op de bon.
74'
73'
Violette AC krijgt van scheidsrechter Keylor Herrera op eigen helft een vrije trap toegewezen.
73'
Elías Hernandez neemt de door scheidsrechter Keylor Herrera gegeven hoekschop voor Club Leon.
70'
70'
69'
Inworp op de eigen helft voor Violette AC.
67'
De uitploeg wisselt Byron Castillo voor Elías Hernandez.
67'
De thuisploeg vervangt Dany Camille door Johnny Parima.
67'
Vrije trap voor Club Leon op de helft van Violette AC.
66'
Scheidsrechter Keylor Herrera geeft Violette AC een doeltrap.
65'
Lutherson Merville vervangt Wilmond Oracius bij de thuisploeg.
65'
Violette AC gebruikt de eerste wissel. Woodensky Pierre vervangt Jean-Fabrice Vedrine.
64'
Een doelpoging van Lucas Daniel Romero (Club Leon) mist scherpte.
62'
Scheidsrechter Keylor Herrera geeft Club Leon een vrije trap op de eigen helft.
60'
Scheidsrechter Keylor Herrera kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
60'
Club Leon brengt Victor Davila in de plaats van Hector Uribe.
59'
Inworp voor Club Leon op de helft van Violette AC.
58'
Club Leon krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Keylor Herrera op de helft van Violette AC.
57'
Inworp voor Violette AC op de helft van Club Leon.
54'
Arbiter Keylor Herrera kent een vrije trap toe aan Violette AC op de eigen helft.
50'
De bal is over de achterlijn geweest. Violette AC mag een doeltrap nemen.
50'
Inworp Violette AC. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
47'
Jean Leriche (Violette AC) is weer terug in het veld en lijkt de wedstrijd te kunnen voortzetten.
47'
Jean Leriche raakt geblesseerd bij Violette AC en de wedstrijd ligt even stil voor een behandeling.